Sunde opskrifter Morgenmad Røræg med ... Røræg med svampe og frugtsalat 25 minutter 378 kcal Morgenmad Af I FORM-redaktionen 14. juli 2015 Røræg med svampe og frugtsalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 2 æg Salt Peber 400 g bl. svampe 10 g olivenolie 1 løg 2 dl bredbladet persille 250 g melon 250 g jordbær 4 spsk. Cultura 20 g græskarkerner Tilberedning Pisk ægget sammen med salt og peber. Rens svampene, og del dem i kvarter. Rist dem på en pande i lidt olie sammen med salt og peber. Tilsæt nu hakket løg. Når svampe og løg har sluppet væden, drysses med hakket persille, der lige steger med 1 minut, før det hele tages af panden. Ægget røres forsigtigt sammen ved middelvarme på panden, til det stivner let. Melon og jordbær skæres i mindre stykker og anrettes for sig medlidt Cultura over og hakkede græskarkerner. Anret røræg med svampe, og drys evt. med ekstra persille. Svampe