Røræg med svampe og frugtsalat

25 minutter
378 kcal

Morgenmad

Røræg med svampe og frugtsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 æg
  • Salt
  • Peber
  • 400 g bl. svampe
  • 10 g olivenolie
  • 1 løg
  • 2 dl bredbladet persille
  • 250 g melon
  • 250 g jordbær
  • 4 spsk. Cultura
  • 20 g græskarkerner

Tilberedning

  • Pisk ægget sammen med salt og peber. Rens svampene, og del dem i kvarter. Rist dem på en pande i lidt olie sammen med salt og peber.
  • Tilsæt nu hakket løg.
  • Når svampe og løg har sluppet væden, drysses med hakket persille, der lige steger med 1 minut, før det hele tages af panden.
  • Ægget røres forsigtigt sammen ved middelvarme på panden, til det stivner let.
  • Melon og jordbær skæres i mindre stykker og anrettes for sig medlidt Cultura over og hakkede græskarkerner.
  • Anret røræg med svampe, og drys evt. med ekstra persille.