Røræg med svampe og frugtsalat

Morgenmad

14. juli 2015 af I FORM-redaktionen

Røræg med svampe og frugtsalat

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

1 æg

Salt

Peber

200 g bl. svampe

5 g olivenolie

½ løg

1 dl bredbladet persille

125 g melon

125 g jordbær

2 spsk. Cultura

10 g græskarkerner

Tilberedning

  • Pisk ægget sammen med salt og peber. Rens svampene, og del dem i kvarter. Rist dem på en pande i lidt olie sammen med salt og peber. 
  • Tilsæt nu hakket løg. 
  • Når svampe og løg har sluppet væden, drysses med hakket persille, der lige steger med 1 minut, før det hele tages af panden. 
  • Ægget røres forsigtigt sammen ved middelvarme på panden, til det stivner let.
  • Melon og jordbær skæres i mindre stykker og anrettes for sig medlidt Cultura over og hakkede græskarkerner. 
  • Anret røræg med svampe, og drys evt. med ekstra persille.

næringsindhold pr. person

Energi: 378 kcal

Protein: 20 g

Fedt: 19 g

Kulhydrat: 35 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: