Sunde opskrifter Morgenmad Ruggrød Ruggrød 8 timer 405 kcal Opskrift: En fiberrig grød med glaserede rødbeder, hyben, lyse rosiner og mandler rullet i kanel og lakrids. Af I FORM-redaktionen 13. februar 2012 Ruggrød Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 dl /40 g rugflager 2 nip havsalt 2 dl minimælk 2 dl groftreven rødbede 2 tsk. koldpresset rapsolie 2 tsk. agavesirup 20 g mandler 2 tsk. stødt kanel 2 tsk. lakridspulver 2 tsk. tørrede hybenflager 30 g store lyse rosiner Sådan gør du Udblød flagerne i 1 dl vand, og stil dem på køl natten over. Kom dem i en gryde med mælk og salt. Kog op, og skru ned for varmen, og lad grøden simre stille under omrøring i ca. 4 minutter. Tag gryden af blusset, læg låg på, og lad grøden stå et minut. Steg rødbede i olie og sirup ca. 1 minut. Bland mandler med kanel og lakridspulver. Anret grøden med rødbede, hyben, mandler og rosiner. MandlerGrød