Ruggrød

8 timer
405 kcal

Opskrift: En fiberrig grød med glaserede rødbeder, hyben, lyse rosiner og mandler rullet i kanel og lakrids.

Ruggrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 dl /40 g rugflager
  • 2 nip havsalt
  • 2 dl minimælk
  • 2 dl groftreven rødbede
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • 2 tsk. agavesirup
  • 20 g mandler
  • 2 tsk. stødt kanel
  • 2 tsk. lakridspulver
  • 2 tsk. tørrede hybenflager
  • 30 g store lyse rosiner

Sådan gør du

  • Udblød flagerne i 1 dl vand, og stil dem på køl natten over.

  • Kom dem i en gryde med mælk og salt. Kog op, og skru ned for varmen, og lad grøden simre stille under omrøring i ca. 4 minutter.

  • Tag gryden af blusset, læg låg på, og lad grøden stå et minut.

  • Steg rødbede i olie og sirup ca. 1 minut. Bland mandler med kanel og lakridspulver.

  • Anret grøden med rødbede, hyben, mandler og rosiner.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background