Sunde opskrifter Morgenmad 5-kornsgrø... 5-kornsgrød 7-8 timer 390 kcal Opskrift: Få en god start på dagen med denne grød med tranebær, ahornsirup og pekannødder Af I FORM-redaktionen 19. marts 2012 5-kornsgrød Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 2 dl (40 g) 5-kornsflager (alternativt havregryn, speltflager eller bygflager) 2 dl minimælk 2 nip havsalt 6 spsk. (25 g) tørrede tranebær 4 tsk. ahornsirup 18 halve/15 g pekan- eller valnøddekerner Sådan gør du Udblød flagerne i 1 dl vand, og stil dem på køl natten over. Kom dem i en gryde med mælk og salt. Kog op, skru ned for varmen, og lad grøden simre stille under omrøring i ca. 2 minutter. Tag gryden af blusset, vend tranebærrene i gryden, læg låg på, og lad grøden stå i et minut. Anret grøden med ahornsirup og nødder. Grød