Lav din egen lækre mysli

Prøv mysli med helt særlige sundhedsgevinster og pift din morgen op med lidt luksus.

Mysliopskrifter der booster dit proteinindtag, og kickstarter din forbrænding.

Hjemmelavet mysli er klart at foretrække fremfor de færdigblandede, du finder på hylden i supermarkedet og som ofte indeholder en masse sukker. Vi har fundet fire lækre opskrifter på mysli, der hver især giver din morgen et boost af sundhed og skøn smag og så er de supernemme at lave.

Sådan kan du bruge din mysli

Det er vigtigt, at du får protein fra morgenstunden, og derfor er skyr eller græsk yoghurt med et proteinindhold på minimum 9 g pr. 100 g det perfekte valg til din mysli. Bruger du i stedet A38, får du kun 4,5 g protein pr. 100 g, hvilket ikke er ret meget.

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

Hvis du er en rigtig proteinhaj, kan du gøre dine portioner lidt mindre, så du stadig har plads til et blødkogt æg til morgenmaden. Du kan også drysse mysli oven på din smoothie, så den bliver mere fyldig. Eller du kan bruge det sunde knas som crunch oven på vaniljeisen og få en dessert med en lidt anderledes smag.