Mysli med quinoa

70 minutter
291 kcal

Lækker sund mysli som er rig på magnesium og kalcium.

Mysliopskrifter der booster dit proteinindtag, og kickstarter din forbrænding.

Mysli med quinoa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • ½ dl rød quinoa (120 g)
  • ¾ dl vand
  • 12 g hasselnødder
  • 8 g rosiner
  • 8 g græskarkerner
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ tsk. kardemomme
  • ¼ dl agavesirup (45 g)

Sådan gør du

  • Skyl quinoaen, kog den i 20 min. i 4 dl vand, og stil det til afkøling.
  • Hak hasselnødderne, og bland dem med rosiner og græskarkerner.
  • Kør quinoaen sammen med nødder og rosiner, som du blander med vanilje, kardemomme og agavesirup.
  • Fordel blandingen på en bageplade, og bag den ved 150 grader i 30-40 min. Rør løbende rundt i myslien.
  • Det er vigtigt, at quinoaen ikke er våd, når du tager blandingen ud. Den afkølede mysli opbevares i en lufttæt bøtte.