Mysliopskrifter der booster dit proteinindtag, og kickstarter din forbrænding.

Mysli med quinoa

Lækker sund mysli som er rig på magnesium og kalcium.

19. juni 2013 af Michelle Kristensen

Ingredienser (10 portioner)

2 dl rød quinoa (120 g)
4 dl vand
60 g hasselnødder
40 g rosiner
40 g græskarkerner
½ tsk. vaniljepulver
½ tsk. kardemomme
ⁱ⁄₃ dl agavesirup (45 g)


LÆS OGSÅ: 6 sunde grunde til at spise quinoa

Sådan gør du

  • Skyl quinoaen, kog den i 20 min. i 4 dl vand, og stil det til afkøling.
  • Hak hasselnødderne, og bland dem med rosiner og græskarkerner.
  • Kør quinoaen sammen med nødder og rosiner, som du blander med vanilje, kardemomme og agavesirup.

  • Fordel blandingen på en bageplade, og bag den ved 150 grader i 30-40 min. Rør løbende rundt i myslien.
  • Det er vigtigt, at quinoaen ikke er våd, når du tager blandingen ud. Den afkølede mysli opbevares i en lufttæt bøtte.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler