Mysliopskrifter der booster dit proteinindtag og kickstarter din forbrænding.

Mysli med kakao og orange

Knasende mysli med smag af orange og kakao som er helt glutenfri.

19. juni 2013 af Michelle Kristensen

Ingredienser (9 portioner)

135 g boghvedekerner i tørvægt
4 dl vand til kogning af boghveden
40 g valnødder
6 dadler (70 g)
1 tsk. vanilje
½ tsk. stevia
En knivspids havsalt
30 g kakaonibs
Skal fra en økoappelsin


Sådan gør du

  • Skyl boghvedekernerne, og kog dem i 12 min.
  • Skyl så kernerne et par gange, dræn dem, og bred dem ud på en bageplade. Bag kernerne i 20 min. ved 125 grader.
  • Tag kernerne ud af ovnen, og bland dem med knuste valnødder og dadler, der er skåret i stykker. Slut af med at blande det hele med stevia, vanilje og lidt salt.
  • Fordel igen blandingen på bagepladen, og bag i 20-30 min.
  • Når blandingen kommer ud af ovnen, blander du kakaonibs og revet appelsinskal i.
  • Når myslien er afkølet, opbevares den i en lufttæt bøtte.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: