Mysli med kakao og orange

65 minutter
124,5 kcal

Knasende mysli med smag af orange og kakao som er helt glutenfri.

Mysliopskrifter der booster dit proteinindtag og kickstarter din forbrænding.

Mysli med kakao og orange

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • 30 g boghvedekerner i tørvægt
  • ¾ dl vand til kogning af boghveden
  • 8¾ g valnødder
  • 1⅓ dadler (70 g)
  • ¼ tsk. vanilje
  • ¼ tsk. stevia
  • En knivspids havsalt
  • 6½ g kakaonibs
  • Skal fra en økoappelsin

Sådan gør du

  • Skyl boghvedekernerne, og kog dem i 12 min.

  • Skyl så kernerne et par gange, dræn dem, og bred dem ud på en bageplade. Bag kernerne i 20 min. ved 125 grader.

  • Tag kernerne ud af ovnen, og bland dem med knuste valnødder og dadler, der er skåret i stykker. Slut af med at blande det hele med stevia, vanilje og lidt salt.

  • Fordel igen blandingen på bagepladen, og bag i 20-30 min.

  • Når blandingen kommer ud af ovnen, blander du kakaonibs og revet appelsinskal i.

  • Når myslien er afkølet, opbevares den i en lufttæt bøtte.