Mysliopskrifter der booster dit proteinindtag og kickstarter din forbrænding.

Mysli med kakao og orange

Knasende mysli med smag af orange og kakao som er helt glutenfri.

Ingredienser (9 portioner)

135 g boghvedekerner i tørvægt
4 dl vand til kogning af boghveden
40 g valnødder
6 dadler (70 g)
1 tsk. vanilje
½ tsk. stevia
En knivspids havsalt
30 g kakaonibs
Skal fra en økoappelsin


Sådan gør du

  • Skyl boghvedekernerne, og kog dem i 12 min.
  • Skyl så kernerne et par gange, dræn dem, og bred dem ud på en bageplade. Bag kernerne i 20 min. ved 125 grader.
  • Tag kernerne ud af ovnen, og bland dem med knuste valnødder og dadler, der er skåret i stykker. Slut af med at blande det hele med stevia, vanilje og lidt salt.
  • Fordel igen blandingen på bagepladen, og bag i 20-30 min.
  • Når blandingen kommer ud af ovnen, blander du kakaonibs og revet appelsinskal i.
  • Når myslien er afkølet, opbevares den i en lufttæt bøtte.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: