Mysli med æble og daddel

70 minutter
131 kcal

Lækker mysli der giver dig masser af fibre fra morgenstunden.

Mysliopskrifter der booster dit proteinindtag og kickstarter din forbrænding.

Mysli med æble og daddel

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • 28 g grovvalsede havregryn
  • 7 g tranebær
  • 5¾ g pinjekerner
  • 7 g mandler
  • ¼ tsk. nelliker
  • ¼ tsk. havsalt

Daddelmasse:

  • 14 g dadler
  • ¼ dl vand
  • ¼ æble
  • ¼ spsk. mandelsmør
  • ¼ tsk. stevia
  • ¼ tsk. vanilje

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne til daddelmassen sammen i en foodprocessor, indtil konsistensen er ensartet.
  • Bland herefter de øvrige ingredienser sammen, og hæld daddelmassen over havregrynsblandingen. Kør det hele sammen, og bred det ud på en bageplade.
  • Bag blandingen ved 125 grader i 55-60 min. Rør undervejs rundt i blandingen, og sørg for, at stykkerne ikke bliver for store eller hænger sammen.
  • Når myslien er afkølet, opbevares den i en lufttæt bøtte.