Sunde opskrifter Kager Rawkage me... Rawkage med mango, kokos og ingefær 30 minutter 559 kcal En lækker rawkage, der smager fantastisk, er fyldt med sommerens frugter og er en fryd for øjet. Af Signe Moesby Leth 11. august 2021 LÆKKER RAWKAGE - med mango, kokos og ingefær © wichmann+bendtsen Rawkage med mango, kokos og ingefær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Bund: 33 g mandler 4 dadler uden sten tsk. havsalt ¼ tsk. vaniljepulver Hvidt lag: 50 g cashewnødder, usaltede ¼ citron, saften ⅓ dl groft kokosmel ¼ dl akaciehonning ¼ tsk. vaniljepulver ¼ ds. kokosmælk, den tykke del Gult lag: ⅓ stor mango, godt moden ½ spsk. kokosolie 5 g ingefær 16 g cashewnødder, usaltede ⅓ spsk. honning Topping: ½ passionsfrugter Evt. lidt spiselige blomster, fx tallerkensmækker Sådan gør du Sæt cashewnødder til det gule og hvide lag i blød i mindst et par timer. Blend mandler i en foodprocessor, til de er finthakkede. Tilsæt dadler, salt og vanilje. Blend, til du har en fast masse. Kom bagepapir i en springform på 20 cm. Fordel daddelmassen i formen, og tryk godt til. Sæt formen på køl eller i fryseren, mens du laver fyldet. Blend alt til det hvide lag i 2-5 min. Hæld det i springformen. Stil den på frys i en time. Skræl og udsten mangoen. Smelt kokosolien. Blend det gule lag, og kom det i formen. Stil på frys i min. 3 timer. Tag kagen ud 20 min. før servering. Anret med passionsfrugter og evt. blomster. Læs mere om sunde kager. Raw foodMangoKokosIngefær