Rawkage med mango, kokos og ingefær

30 minutter
559 kcal

En lækker rawkage, der smager fantastisk, er fyldt med sommerens frugter og er en fryd for øjet.

Rawkage med mango, kokos og ingefær og blomster som pynt

LÆKKER RAWKAGE - med mango, kokos og ingefær

© wichmann+bendtsen

Rawkage med mango, kokos og ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Bund:

  • 33 g mandler
  • 4 dadler uden sten
  • tsk. havsalt
  • ¼ tsk. vaniljepulver

Hvidt lag:

  • 50 g cashewnødder, usaltede
  • ¼ citron, saften
  • ⅓ dl groft kokosmel
  • ¼ dl akaciehonning
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ ds. kokosmælk, den tykke del

Gult lag:

  • stor mango, godt moden
  • ⅔ spsk. kokosolie
  • 5 g ingefær
  • 16 g cashewnødder, usaltede
  • ⅓ spsk. honning

Topping:

  • passionsfrugter
  • Evt. lidt spiselige blomster, fx tallerkensmækker

Sådan gør du

  • Sæt cashewnødder til det gule og hvide lag i blød i mindst et par timer.
  • Blend mandler i en foodprocessor, til de er finthakkede. Tilsæt dadler, salt og vanilje. Blend, til du har en fast masse.
  • Kom bagepapir i en springform på 20 cm. Fordel daddelmassen i formen, og tryk godt til. Sæt formen på køl eller i fryseren, mens du laver fyldet.
  • Blend alt til det hvide lag i 2-5 min. Hæld det i springformen. Stil den på frys i en time.
  • Skræl og udsten mangoen. Smelt kokosolien. Blend det gule lag, og kom det i formen. Stil på frys i min. 3 timer.
  • Tag kagen ud 20 min. før servering. Anret med passionsfrugter og evt. blomster.

Læs mere om sunde kager.


Newsletter background