Sunde opskrifter Kager Glutenfri ... Glutenfri brownie med sorte bønner 35 minutter 248 kcal Svampet og lækker – og så endda lidt ekstra sund. Af Signe Moesby Leth 3. marts 2025 HAPS – Perfekt svampet konsistens og den helt rigtige chokoladesmag. © wichmann+bendtsen Glutenfri brownie med sorte bønner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stykker ¼ ds. sorte bønner ¾ æg ¼ dl rapsolie ⅓ dl rørsukker ¼ tsk. kakaopulver ¼ tsk. bagepulver ¼ tsk. vaniljepulver ¼ tsk. havsalt 22 g mørk chokolade, 70 % Sådan gør du: Varm ovnen op til 180 gr. Tilsæt alle ingredienser, på nær mørk chokolade, til en foodprocessor eller blender, og blend, til du har en jævn dej. Hak chokoladen groft, og rør halvdelen af den i dejen, før du hælder den i en brownieform (20 x 20 cm). Fordel den sidste halvdel af den hakkede chokolade på toppen af brownien, og bag derefter i ca. 25 min. TIPPynt med friske bær, når de er i sæson. BønnerChokoladeÆg