Glutenfri brownie med sorte bønner

35 minutter
248 kcal

Svampet og lækker – og så endda lidt ekstra sund.

Svampet chokoladebrownie

HAPS – Perfekt svampet konsistens og den helt rigtige chokoladesmag.

© wichmann+bendtsen

Glutenfri brownie med sorte bønner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stykker

  • ¼ ds. sorte bønner
  • ¾ æg
  • ¼ dl rapsolie
  • ⅓ dl rørsukker
  • ¼ tsk. kakaopulver
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ tsk. havsalt
  • 22 g mørk chokolade, 70 %

Sådan gør du:

  • Varm ovnen op til 180 gr.
  • Tilsæt alle ingredienser, på nær mørk chokolade, til en foodprocessor eller blender, og blend, til du har en jævn dej.
  • Hak chokoladen groft, og rør halvdelen af den i dejen, før du hælder den i en brownieform (20 x 20 cm).
  • Fordel den sidste halvdel af den hakkede chokolade på toppen af brownien, og bag derefter i ca. 25 min.

TIP
Pynt med friske bær, når de er i sæson.