Chokomuffins med citruscreme og brombær

30 minutter
259 kcal

What? Lækkerier med blomkål!!! Inden du fnyser og går videre, så giv lige opskriften en chance, for det ER faktisk muligt at lave chokolademuffins med blomkål, der ikke kun er sunde, men også smager rigtig, rigtig godt!

Chokomuffins med citruscreme og brombær

Chokomuffins med citruscreme og brombær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Dej:

  • ½ dl fuldkornsrismel
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. natron
  • ¼ tsk. salt
  • dl kakao
  • 10 g chokolade, 85 %
  • dl kokossukker
  • ½ spsk. agavesirup
  • ¼ stang vanilje
  • ½ æg
  • ¼ dl kokosolie, smeltet
  • ¼ blomkålshoved
  • ¼ dl mælk

Citruscreme:

  • 16 g cashewnødder - lagt i blød i minimum 3 timer
  • ¼ dl mælk
  • ½ tsk. agavesirup
  • Skal af ¼ økocitron
  • ¼ dl skyr

Topping:

  • 20 brombær
  • Evt. frisk mynte

Sådan gør du

  • Blend blomkålen fint, og rør så dejen sammen i en skål.
  • Kom dejen i muffinsforme, og bag dem i ovnen ved 175 grader i 20-25 min.
  • Lad kagerne køle af, og blend imens citruscremen til en ensartet blød masse.
  • Smør creme oven på dine muffins, og top med bær.