Laks med appelsin-fennikel-salat

Frokost

Laks med appelsin-fennikel-salat

1 person

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

1½ skive røget laks

1 lille appelsin

1 fennikelknold

¼ bundt dild

Salt

Peber

70 g groft surdejsbrød

Tilberedning

Skær laksen i halve, og anret den på en tallerken, så der er tre skiver. Pil appelsin (eller klementin), og skær i skiver. Høvl fenniklen, eller skær den i julienne, og læg fennikel lagvis med appelsinskiver. Pynt med dild, lidt salt og peber. Server med en tyk skive surdejsbrød til.

næringsindhold pr. person

Energi: 352 kcal

Protein: 19 g

Fedt: 7 g

Kulhydrat: 58 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: