Laks med appelsin-fennikel-salat

Frokost

4. juli 2009 af I FORM

1 person

1½ skive røget laks
1 lille appelsin
1 fennikelknold
¼ bundt dild
Salt
Peber
70 g groft surdejsbrød


Tilberedning

Skær laksen i halve, og anret den på en tallerken, så der er tre skiver. Pil appelsin (eller klementin), og skær i skiver. Høvl fenniklen, eller skær den i julienne, og læg fennikel lagvis med appelsinskiver. Pynt med dild, lidt salt og peber. Server med en tyk skive surdejsbrød til.

  • Du træner faktisk ikke:

    For at holde styr på kalorierne kan du skære ned på brødet og nøjes med en halv skive. Det sparer dig for en del kalorier, uden at det går væsentligt ud over din mæthedsfølelse.


  • Du træner hårdt og meget:

    Når du træner hårdt, får du også et øget behov for proteiner til dine muskler og sunde fedtstoff er i forhold til at styrke din udholdenhed. Hvis du spiser noget mere laks, løser du begge behov.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: