Grøn papajasalat med oksekød

20 minutter
376 kcal

Proteinrig ret med store variationsmuligheder.

Grøn papajasalat med oksekød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

1 person

  • 100 g oksefilet
  • 4 tsk. fivespicekrydderi
  • Koriander
  • Mynte
  • 2 spsk. fiskesovs
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 tsk. sukker
  • ½ spsk. chilisovs
  • 2 rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • 2 skalotteløg
  • 600 g grøn papaja el. umoden mango
  • 100 g gulerod
  • 20 g peanuts

Tilberedning

Grillsteg oksefilet, skær i tynde strimler, og vend i fivespicekrydderi. Lad kødet stå i 10 min. Skyl koriander og mynte, og pluk i mindre stykker. Bland fiskesovs med eddike, sukker og chilisovs, og smag til med udkernet og hakket chili, finthakket hvidløg, hakket skalotteløg og evt. limesaft. Skær grøn papaja i strimler, skræl og riv gulerod, og bland det i marinaden sammen med halvdelen af krydderurterne. Brug evt. en udkernet agurk eller umoden mango i stedet for papaja. Læg kødet over, og drys med grofthakket peanuts og resten af krydderurterne.

TIPS: I stedet for fivespicekrydderi kan du evt. blande stødt spidskommen, koriander og anis.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background