Grøn papajasalat med oksekød

20 minutter
376 kcal

Proteinrig ret med store variationsmuligheder.

Grøn papajasalat med oksekød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

1 person

  • 100 g oksefilet
  • 4 tsk. fivespicekrydderi
  • Koriander
  • Mynte
  • 2 spsk. fiskesovs
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 tsk. sukker
  • ½ spsk. chilisovs
  • 2 rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • 2 skalotteløg
  • 600 g grøn papaja el. umoden mango
  • 100 g gulerod
  • 20 g peanuts

Tilberedning

Grillsteg oksefilet, skær i tynde strimler, og vend i fivespicekrydderi. Lad kødet stå i 10 min. Skyl koriander og mynte, og pluk i mindre stykker. Bland fiskesovs med eddike, sukker og chilisovs, og smag til med udkernet og hakket chili, finthakket hvidløg, hakket skalotteløg og evt. limesaft. Skær grøn papaja i strimler, skræl og riv gulerod, og bland det i marinaden sammen med halvdelen af krydderurterne. Brug evt. en udkernet agurk eller umoden mango i stedet for papaja. Læg kødet over, og drys med grofthakket peanuts og resten af krydderurterne.

TIPS: I stedet for fivespicekrydderi kan du evt. blande stødt spidskommen, koriander og anis.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background