Lammekoteletter med mandelsalat

25 minutter
548 kcal

En smagsoplevelse som komplementeres med tzatziki.

Lammekoteletter med mandelsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 80 g bulgur
  • 30 g mandelflager
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl mynte
  • 1 dl persille
  • 4 store blommetomater
  • 300 g spinatblade
  • 1 citron
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 220 g lammekoteletter
  • 4 spsk. tyk yoghurt
  • ½ agurk
  • 1 fed hvidløg
  • 80 g bulgur
  • 30 g mandelflager
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl mynte
  • 1 dl persille
  • 4 store blommetomater
  • 300 g spinatblade
  • 1 citron
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 220 g lammekoteletter
  • 4 spsk. tyk yoghurt
  • ½ agurk
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

Kog bulgur i 2 min., og lad det trække i 8 min. Hæld evt. overskydende vand fra, og bland nu med mandler, hakket hvidløg, mynte, bredbladet persille, grofthakkede tomater, skyllede spinatblade, og pres citronsaft hen over. Smag til med salt og peber. Afpuds koteletter, og pensl dem med olie, salt og peber, og steg nu i 3 min. på hver side. Rør yoghurt, agurk i tern og presset hvidløg til en dressing. Anret koteletter med agurkedressing og mandelsalat.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background