Lammekoteletter med mandelsalat

25 minutter
548 kcal

En smagsoplevelse som komplementeres med tzatziki.

Lammekoteletter med mandelsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 80 g bulgur
  • 30 g mandelflager
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl mynte
  • 1 dl persille
  • 4 store blommetomater
  • 300 g spinatblade
  • 1 citron
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 220 g lammekoteletter
  • 4 spsk. tyk yoghurt
  • ½ agurk
  • 1 fed hvidløg
  • 80 g bulgur
  • 30 g mandelflager
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl mynte
  • 1 dl persille
  • 4 store blommetomater
  • 300 g spinatblade
  • 1 citron
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 220 g lammekoteletter
  • 4 spsk. tyk yoghurt
  • ½ agurk
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

Kog bulgur i 2 min., og lad det trække i 8 min. Hæld evt. overskydende vand fra, og bland nu med mandler, hakket hvidløg, mynte, bredbladet persille, grofthakkede tomater, skyllede spinatblade, og pres citronsaft hen over. Smag til med salt og peber. Afpuds koteletter, og pensl dem med olie, salt og peber, og steg nu i 3 min. på hver side. Rør yoghurt, agurk i tern og presset hvidløg til en dressing. Anret koteletter med agurkedressing og mandelsalat.