Lammekoteletter med mandelsalat

En smagsoplevelse som komplementeres med tzatziki.

10. oktober 2008 af I FORM

1 person

40 g bulgur
15 g mandelflager
½ fed hvidløg
½ dl mynte
½ dl persille
2 store blommetomater
150 g spinatblade
½ citron
Salt
Peber
1 tsk. olivenolie
110 g lammekoteletter
2 spsk. tyk yoghurt
¼ agurk
½ fed hvidløg


Tilberedning

Kog bulgur i 2 min., og lad det trække i 8 min. Hæld evt. overskydende vand fra, og bland nu med mandler, hakket hvidløg, mynte, bredbladet persille, grofthakkede tomater, skyllede spinatblade, og pres citronsaft hen over. Smag til med salt og peber. Afpuds koteletter, og pensl dem med olie, salt og peber, og steg nu i 3 min. på hver side. Rør yoghurt, agurk i tern og presset hvidløg til en dressing. Anret koteletter med agurkedressing og mandelsalat.

  • Du træner faktisk ikke:

    Vil du holde hus med kalorierne, skal du holde ekstra øje med, at koteletterne er helt afpudsede. Spar evt. endnu flere kalorier ved at bruge mindre olie og færre mandler.


  • Du træner hårdt og meget:

    Din træning giver dig behov for at fylde depoterne op igen med kulhydrater, og det gør du ved at spise 20-30 gram ekstra bulgur. Det kompenserer for rettens relativt lave kulhydratindhold.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler