Sunde opskrifter Frokost Djævleæg m... Djævleæg med sennep og chili 20 minutter 259 kcal Æg er en fast del af frokostbordet, og derfor får du her to lækre varianter af fyldte æg. Velbekomme. Af Elisabeth Bøjlund og Anne Larsen 5. april 2017 Djævleæg med sennep og chili Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 æg 2 spsk. mayonnaise 2 spsk. skyr Dijonsennep Havsalt Tabasco ½ citron, økologisk Lidt frisk estragon ½ lime, økologisk Peperoncino (tørrede chiliflager) Lidt purløg Sådan laver du djævleæg Kog æggene hårde – 10 minutter. Del æggene på langs, og fjern blommerne. Mos disse, og rør dem med mayonnaise og skyr. Del massen i 2 portioner. Smag den ene portion til med dijonsennep og salt, og smag den anden portion til med Tabasco og salt. Kom de to æggemasser i hver sin sprøjtepose, og fyld de halverede, kogte æggehvider. Top sennepsæggene med fintrevet citronskal og estragon. Top Tabascoæggene med fintrevet limeskal, peperoncino og purløg. FAQ OM ÆG: Hvor mange æg må man spise om dagen? Få svar her! PINK ÆG Du kan lave de fineste pink æg ved at lægge hårdkogte, pillede æg i rødbedesaft, evt. tilsat lidt eddike, i køleskabet natten over. De pink æg kan også fyldes som djævleæg. © wichmann+bendtsen Chili