Djævleæg med sennep og chili
4 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 10 minutter
Tid i alt: 20 minutter
INGREDIENSER
4 æg
4 spsk. mayonnaise
4 spsk. skyr
Dijonsennep
Havsalt
Tabasco
1 citron, økologisk
Lidt frisk estragon
1 lime, økologisk
Peperoncino (tørrede chiliflager)
Lidt purløg
Sådan laver du djævleæg
- Kog æggene hårde – 10 minutter.
- Del æggene på langs, og fjern blommerne.
- Mos disse, og rør dem med mayonnaise og skyr.
- Del massen i 2 portioner.
- Smag den ene portion til med dijonsennep og salt, og smag den anden portion til med Tabasco og salt.
- Kom de to æggemasser i hver sin sprøjtepose, og fyld de halverede, kogte æggehvider.
- Top sennepsæggene med fintrevet citronskal og estragon.
- Top Tabascoæggene med fintrevet limeskal, peperoncino og purløg.
FAQ OM ÆG: Hvor mange æg må man spise om dagen? Få svar her!
Næringsindhold pr. person:
Energi: 259 kcal
Protein: 10,5 g
Fedt: 23,5 g
Kulhydrat: 2,9 g
Kostfibre: 0,7 g

Pink æg
Du kan lave de fineste pink æg ved at lægge hårdkogte, pillede æg i rødbedesaft, evt. tilsat lidt eddike, i køleskabet natten over. De pink æg kan også fyldes som djævleæg.
© wichmann+bendtsen