Sunde opskrifter Desserter Rawcake me... Rawcake med bær og kokos 90 minutter 308 kcal Få her opskriften på en delikat rawcake og forkæl dig selv og dine gæster med en dessert, I sent vil glemme. Af Signe Moesby Leth og Martin Kreutzer 22. juli 2016 Rawcake med bær og kokos Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 3 dadler, udstenede 25 g mandler ¼ tsk. vaniljepulver 50 g usaltede cashewnødder, (udblødt i vand i mindst et par timer og gerne natten over) ⅓ citron, kun saften ¼ dl groft kokosmel ¼ dl akaciehonning ¼ tsk. vaniljepulver ¼ ds. kokosmælk (den tykke og cremede del) 30 g hindbær (friske/frosne) 2½ hindbær ½ passionsfrugter ¼ spsk. raw kokoschips ¼ tsk. frysetørret hindbær ¼ stedmoderblomst (kan evt. udelades) Sådan laver du rawcake Finhak mandlerne i en foodprocessor. Tilsæt dadler og vaniljepulver, og blend, til du har en fast masse. Hæld den i en springform (20 cm i diameter) foret med bagepapir. Fordel massen jævnt over hele formen, og pres den helt ud til kanterne. Blend alle ingredienserne (bortset fra hindbærrene), til du har en jævn, cremet masse. Det tager ca. 3-5 min. Blend evt. ad to omgange. Hæld halvdelen af cremen i springformen, og fordel den ligeligt på bunden. Vil du have en skarp overgang mellem lagene, så sæt formen i fryseren i 30-60 min., inden du hælder næste lag i. Tilsæt hindbærrene til resten af fyldet, og blend grundigt. Hæld den pink creme oven på det hvide lag i formen, og sæt den tilbage i fryseren. Tag kagen ud af fryseren ca. 1 time før servering, og pynt med bær og blomster. BærKokosHindbærRaw food