Rawcake med bær og kokos
Få her opskriften på en delikat rawcake og forkæl dig selv og dine gæster med en dessert, I sent vil glemme.
Få her opskriften på en delikat rawcake og forkæl dig selv og dine gæster med en dessert, I sent vil glemme.
Finhak mandlerne i en foodprocessor.
Tilsæt dadler og vaniljepulver, og blend, til du har en fast masse.
Hæld den i en springform (20 cm i diameter) foret med bagepapir.
Fordel massen jævnt over hele formen, og pres den helt ud til kanterne.
Blend alle ingredienserne (bortset fra hindbærrene), til du har en jævn, cremet masse. Det tager ca. 3-5 min.
Blend evt. ad to omgange.
Hæld halvdelen af cremen i springformen, og fordel den ligeligt på bunden.
Vil du have en skarp overgang mellem lagene, så sæt formen i fryseren i 30-60 min., inden du hælder næste lag i.
Tilsæt hindbærrene til resten af fyldet, og blend grundigt.
Hæld den pink creme oven på det hvide lag i formen, og sæt den tilbage i fryseren.
Tag kagen ud af fryseren ca. 1 time før servering, og pynt med bær og blomster.