Rawcake med bær og kokos

90 minutter
308 kcal

Få her opskriften på en delikat rawcake og forkæl dig selv og dine gæster med en dessert, I sent vil glemme.

Lagkage pyntet med blomst og bær

Rawcake med bær og kokos

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 dadler, udstenede
  • 25 g mandler
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 50 g usaltede cashewnødder, (udblødt i vand i mindst et par timer og gerne natten over)
  • citron, kun saften
  • ¼ dl groft kokosmel
  • ¼ dl akaciehonning
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ ds. kokosmælk (den tykke og cremede del)
  • 30 g hindbær (friske/frosne)
  • hindbær
  • ½ passionsfrugter
  • ¼ spsk. raw kokoschips
  • ¼ tsk. frysetørret hindbær
  • ¼ Evt. stedmoderblomst

Sådan laver du rawcake

  • Finhak mandlerne i en foodprocessor.

  • Tilsæt dadler og vaniljepulver, og blend, til du har en fast masse.

  • Hæld den i en springform (20 cm i diameter) foret med bagepapir.

  • Fordel massen jævnt over hele formen, og pres den helt ud til kanterne.

  • Blend alle ingredienserne (bortset fra hindbærrene), til du har en jævn, cremet masse. Det tager ca. 3-5 min.

  • Blend evt. ad to omgange.

  • Hæld halvdelen af cremen i springformen, og fordel den ligeligt på bunden.

  • Vil du have en skarp overgang mellem lagene, så sæt formen i fryseren i 30-60 min., inden du hælder næste lag i.

  • Tilsæt hindbærrene til resten af fyldet, og blend grundigt.

  • Hæld den pink creme oven på det hvide lag i formen, og sæt den tilbage i fryseren.

  • Tag kagen ud af fryseren ca. 1 time før servering, og pynt med bær og blomster.