Raw love med ­nødder og chokolade

25 minutter
219 kcal

Hav sunde snacks klar på kort tid og form dem efter humør og anledning.

Med hasselnødder og mørk chokolade.

Raw love med ­nødder og chokolade

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 hjerter (alt efter dine forme)

  • 50 g hasselnødder
  • 25 g friske dadler
  • 12 g mørk chokolade, 70 %
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • Evt. lakridspulver til drys

Sådan gør du

  • Bag hasselnødderne i ovnen ved 200 grader i 6-10 min., og lad dem herefter køle af.
  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og bland det til en ensartet dej.

  • Rul herefter dejen ud ved at lægge den mellem 2 stykker bagepapir (evt. drysset med lidt mandelmel).

  • Tryk dine rawcakes ud i de forme, som du ønsker. Du kan evt. også trille dem til små kugler.

  • Pynt med lakridspulver, kokosflager, frysetørrede hindbær eller frugt efter eget ønske.