Blåbærcrumble med skyr

40 minutter
281 kcal

I FORMs blåbærcrumble med skyr fungerer perfekt som det søde efter et lækkert aftensmåltid, eller som en ekstra god start på morgenen. Som bonus indeholder blåbær vitaminer, antioxidanter og fibre, og så smager de ikke mindst suverænt!

Fad med blåbærcrumble og skyr

LAV CRUMBLE MED HAVRE, FRØ OG KERNER – så får du masser af kostfibre og sunde fedtsyrer med i købet. Ja tak herfra!

© wichmann+bendtsen

Blåbærcrumble med skyr

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • Skyr eller græsk yoghurt

Kompot:

  • 166 g blåbær
  • ¼ dl vand
  • ⅓ tsk. vaniljepulver
  • ½ spsk. honning

Topping:

  • ½ dl havregryn
  • ¼ dl solsikkefrø
  • ¼ dl græskarkerner
  • ⅓ dl kokoschips
  • ⅓ tsk. kanel
  • ¼ dl honning

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 175 gr.
  • Put alle ingredienser til kompotten i en kasserolle, og bring i kog. Lad det simre i 10 min. Hæld kompotten over i et lille ildfast fad.
  • Rør alle ingredienser til toppingen grundigt sammen. Fordel ud over blåbærlaget.
  • Bag i 15-20 min., indtil crumblen har fået en indbydende gyldenbrun farve.
  • Servér crumblen med iskold skyr eller græsk yoghurt.

TIP! Denne crumble kan mere end at agere afslutningen på et måltid. Nyd den fx til morgenmaden. Lækker start på en ny dag!


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Resten af året gratis


Newsletter background