Hjemmebagte boller
Brød

Bløde, søde og sunde boller – og så er de tilmed nemme!

© Mia Irene Kristensen

Luftige, hurtighævede mysliboller

Uhmmm, prøv disse hjemmebagte, bløde mysliboller med havregryn, solsikkekerner og revne gulerødder.

1. juli 2020 af Mia Irene Kristensen

Luftige, hurtighævede mysliboller

12 stk.

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 20 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Total: 160 minutter - hævetid: 2 timer

INGREDIENSER

2,5 dl lunkent vand

50 g creme fraiche, yoghurt eller surdej

2 æg, str. M/L

100 g revne grøntsager fx gulerødder, squash eller rødbede

1/2 spsk. honning

12 g gær

60 g solsikkekerner

50 g havregryn, finvalsede

425 g ølandshvedemel, fintsigtet

8 g fint salt

1 sammenpisket æg, til pensling

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: