Nem blomkålssuppe med stenbiderrogn og persilleolie

15 minutter
309 kcal

Selv om det er nemt, kan det sagtens være lækkert. Prøv bare vores supernemme blomkålssuppe, som vi serverer med en topping af frisk stenbiderrogn og persillepesto. Perfekt som forret eller til frokost.

Blomkålssuppe med stenbiderrogn

BLOMKÅLSSUPPE MED STENBIDERROGN – rogn er den perfekte topping til den milde, cremede suppe.

© wichmann+bendtsen

Blomkålssuppe med stenbiderrogn

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ¼ blomkål, fintskåret
  • ½ liter kyllinge/grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. koldpresset rapsolie
  • 2 spsk. minimælk
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie
  • 1 håndfuld finthakket persille
  • 4 spsk. stenbiderrogn, gerne frisk

Sådan gør du

  • Kog blomkålen mør i bouillon i ca. 5 min.
  • Blend suppen med 1 spsk. olie og mælk.
  • Smag til med salt og peber.
  • Bland de 2 spsk. olie med persille, salt og peber.
  • Anret suppen med krydderurteolie og rogn.

TIP Blend gerne suppen ad flere omgange, så blenderglasset ikke bliver for fyldt.

TIP Vær forsigtig, når du skal hælde den varme suppe frem og tilbage mellem gryde og blenderglas. Tag gerne køkkenvasken til hjælp, så du har en god arbejdshøjde og dermed lettere kan hælde.