Sunde opskrifter Aftensmad Wok med ky... Wok med kylling, cashew og grøntsager 20 minutter 414 kcal Vores allerbedste opskrift på wok med kylling og cashewnødder. Kan laves på bare 20 minutter! Af Maria Christensen 10. december 2022 BROILERIVOKKI – terveellinen ja maukas arjen suosikkiruoka © wichmann+bendtsen Wok med kylling, cashew og grøntsager Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 150 g grønne bønner 1 løg 200 g champignoner 1 rød peberfrugt Lidt ekstra jomfruolivenolie 250 g kyllingefilet 1 spsk. majsstivelse 25 g ristede cashewnødder Evt. lidt frisk koriander Basissovs ½ dl sojasovs 2 spsk. sukker ¼ dl limesaft ¼ dl vand Evt. lidt frisk eller tørret chili Sådan gør du Nip enderne af bønnerne, og skær i mundrette stykker. Kom dem i kogende vand i 1 min., og dyp dem herefter straks i koldt vand. Hak løget groft, skær champignoner i kvarter, og peberfrugt i grove stykker. Varm en wok med en smule olie, og steg kylling skåret i tern heri i 3-4 min. Tilsæt champignon, peberfrugt og løg. Steg yderligere 4 min. Vend basissovsen med majsstivelse rørt ud i lidt vand, og put det i wokken sammen med bønnerne. Top retten med cashewnødder og evt. frisk koriander. Basissovs:Chili, lime, sukker og soja – ryst sammen, og du har alle grundsmagene til en smagsfest. Basissovsen kan varieres med fx revet ingefær, hvidløg eller friske urter, hvis du har det på lager. Men den er også rigtig fin, lige som den er. TIP! Retten kan spises, som den er, men du kan også sagtens servere ris til.TIP! Hvis du ikke er begejstret for koriander, kan du erstatte med bredbladet persille. KyllingNødderSvampeBønner