Lam med gule ærter og sure porrer

25 minutter

Med "Verdens bedste kur" står Christian Bitz og Arne Astrup bag denne opskrift, som både mætter og slanker.

Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Lam med gule ærter og sure porrer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g lammefilet, ristet af
  • 1½ dl skyr eller yoghurt naturel
  • 1 stk. finthakkede skalotteløg
  • ¼ dl rapsolie
  • ½ bdt. dild
  • 75 g tørrede gule ærter (de forkogte flækærter)
  • 1 fed hvidløg
  • 1½ stk. porrer, i stykker på 5 cm
  • 1½ dl æbleeddike
  • 1 spsk. honning

Sådan gør du

  • Sæt lammefileten i ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Lad den hvile i 5 min. Skær i tynde skiver, læg dem i en skål, og drys med friske urter og groft salt.

  • Rør en dip af skyr, løg, hvidløg og rapsolie og smag til med salt og peber.

  • Kogende vand hældes over de tørrede gule ærter. Smag til med dild og salt. Rør rundt, til den bliver fed.

  • Kog porrerne i 5 min. i eddikelage med honning og 1 tsk. knust peber.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background