Sunde opskrifter Aftensmad Wraps med ... Wraps med kylling, bønner og cashewnødder 30 minutter Lækre wraps med kylling, hvide bønner, nødder og krydderurter. Spis en blomkålssalat med mandler og parmesan til. Af Christian Bitz 31. december 2011 Wraps med kylling, bønner og cashewnødder Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 250 g kylling i tynde strimler 25 g cashewnødder eller jordnødder 3 fuldkornswraps ½ bundt basilikum, hakkes ½ bundt oregano, hakkes ½ spidskål, fintsnittet 1 spsk. akaciehonning 1½ spsk. græskarkerner ½ spsk. jordnøddeolie ½ stk. lime ½ tsk. knust sort peber 100 g hvide bønner (udblødt og kogt som anvist) Blomkålssalat ¼ blomkål i små buketter ½ citron, saft og skal Salt og peber 25 g parmesan, høvlet 25 g mandler, ristet af og vendt i soja Sådan gør du Kødet brunes af i jordnøddeolie i en glohed wok og tages af varmen. Vend nødderne med det varme kød i en skål. Kålen snittes tyndt og kommes i en anden skål. Hæld honning over samt saft og skal af en lime. Drys græskarkerner over, og bland med bønnerne. Lav nu blomkålssalaten. Bland derefter kål og bønner med kyllingestykkerne, og svits i en glohed wok i et par minutter. Smag til med lidt salt og peber. Så er fyldet klar. Lun fuldkornswrapsene i 1-2 minutter. Blomkålssalat BønnerWrapsBlomkålKyllingSpidskål