Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Wraps med kylling, bønner og cashewnødder

Lækre wraps med kylling, hvide bønner, nødder og krydderurter. Spis en blomkålssalat med mandler og parmesan til.

Wraps med kylling, bønner og cashewnødder

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 20 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

500 g kylling i tynde strimler

50 g cashewnødder eller jordnødder

6-8 fuldkornswraps

1 bundt basilikum, hakkes

1 bundt oregano, hakkes

1 spidskål, fintsnittet

2 spsk. akaciehonning

3 spsk. græskarkerner

1 spsk. jordnøddeolie

1 stk. lime

1 tsk. knust sort peber

200 g hvide bønner (udblødt og kogt som anvist)

Blomkålssalat

½ blomkål i små buketter

1 citron, saft og skal

Salt og peber

50 g parmesan, høvlet

50 g mandler, ristet af og vendt i soja

Sådan gør du

  • Kødet brunes af i jordnøddeolie i en glohed wok og tages af varmen.
  • Vend nødderne med det varme kød i en skål.
  • Kålen snittes tyndt og kommes i en anden skål.
  • Hæld honning over samt saft og skal af en lime. Drys græskarkerner over, og bland med bønnerne. Lav nu blomkålssalaten.
  • Bland derefter kål og bønner med kyllingestykkerne, og svits i en glohed wok i et par minutter.
  • Smag til med lidt salt og peber. Så er fyldet klar.
  • Lun fuldkornswrapsene i 1-2 minutter.


Blomkålssalat

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: