Wraps med kylling, bønner og cashewnødder

30 minutter

Lækre wraps med kylling, hvide bønner, nødder og krydderurter. Spis en blomkålssalat med mandler og parmesan til.

Wraps med kylling, bønner og cashewnødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g kylling i tynde strimler
  • 25 g cashewnødder eller jordnødder
  • 3 fuldkornswraps
  • ½ bundt basilikum, hakkes
  • ½ bundt oregano, hakkes
  • ½ spidskål, fintsnittet
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1½ spsk. græskarkerner
  • ½ spsk. jordnøddeolie
  • ½ stk. lime
  • ½ tsk. knust sort peber
  • 100 g hvide bønner (udblødt og kogt som anvist)

Blomkålssalat

  • ¼ blomkål i små buketter
  • ½ citron, saft og skal
  • Salt og peber
  • 25 g parmesan, høvlet
  • 25 g mandler, ristet af og vendt i soja

Sådan gør du

  • Kødet brunes af i jordnøddeolie i en glohed wok og tages af varmen.
  • Vend nødderne med det varme kød i en skål.
  • Kålen snittes tyndt og kommes i en anden skål.
  • Hæld honning over samt saft og skal af en lime. Drys græskarkerner over, og bland med bønnerne. Lav nu blomkålssalaten.
  • Bland derefter kål og bønner med kyllingestykkerne, og svits i en glohed wok i et par minutter.
  • Smag til med lidt salt og peber. Så er fyldet klar.
  • Lun fuldkornswrapsene i 1-2 minutter.

Blomkålssalat