Wraps med kylling, bønner og cashewnødder

30 minutter

Lækre wraps med kylling, hvide bønner, nødder og krydderurter. Spis en blomkålssalat med mandler og parmesan til.

Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Wraps med kylling, bønner og cashewnødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g kylling i tynde strimler
  • 25 g cashewnødder eller jordnødder
  • 3 fuldkornswraps
  • ½ bundt basilikum, hakkes
  • ½ bundt oregano, hakkes
  • ½ spidskål, fintsnittet
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1½ spsk. græskarkerner
  • ½ spsk. jordnøddeolie
  • ½ stk. lime
  • ½ tsk. knust sort peber
  • 100 g hvide bønner (udblødt og kogt som anvist)

Blomkålssalat

  • ¼ blomkål i små buketter
  • ½ citron, saft og skal
  • Salt og peber
  • 25 g parmesan, høvlet
  • 25 g mandler, ristet af og vendt i soja

Sådan gør du

  • Kødet brunes af i jordnøddeolie i en glohed wok og tages af varmen.

  • Vend nødderne med det varme kød i en skål.

  • Kålen snittes tyndt og kommes i en anden skål.

  • Hæld honning over samt saft og skal af en lime. Drys græskarkerner over, og bland med bønnerne. Lav nu blomkålssalaten.

  • Bland derefter kål og bønner med kyllingestykkerne, og svits i en glohed wok i et par minutter.

  • Smag til med lidt salt og peber. Så er fyldet klar.

  • Lun fuldkornswrapsene i 1-2 minutter.

Blomkålssalat