Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Fuldkornsfiskefilet med rødbedesalat

Med "Verdens bedste kur" står Christian Bitz og Arne Astrup bag denne opskrift, som både mætter og slanker.

4. januar 2012 af I FORM-redaktionen

Fuldkornsfiskefilet med rødbedesalat

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

8 rødspættefileter

100 g fuldkornshvedemel

1 dl persille, hakket

Rødbedesalat

400 g beder, røde, gule og stribede, skrælles og skæres i tynde skiver

1 stk. citron, saft og skal

2 spsk. frisk peberrod

½ dl valnøddeolie

2 spsk. akaciehonning

Skyrdip

2 dl skyr, piskes med lidt salt

2 fed hvidløg, pilles og hakkes fint

½ dl persille, skylles og hakkes

Tilberedning

  • Vend hver filet i fuldkornsmel blandet med persille.
  • Læg fileterne i en bradepande, og drys lidt salt og olivenolie hen over.
  • Bag fileterne ved 160 grader i varmluftsovn i ca. 20 minutter, til kødet slipper benene. Bland ingredienserne til skyrdippen, og smag til med salt og peber.
  • Skær rødbederne i supertynde skiver. Hæld dressingen ud over, og server straks.


Tips: I stedet for rødbedesalaten kan du også servere ovnbagte rodfrugter til.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: