Fuldkornsfiskefilet med rødbedesalat

25 minutter

Med "Verdens bedste kur" står Christian Bitz og Arne Astrup bag denne opskrift, som både mætter og slanker.

Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Fuldkornsfiskefilet med rødbedesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 4 rødspættefileter
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • ½ dl persille, hakket

Rødbedesalat

  • 200 g beder, røde, gule og stribede, skrælles og skæres i tynde skiver
  • ½ stk. citron, saft og skal
  • 1 spsk. frisk peberrod
  • ¼ dl valnøddeolie
  • 1 spsk. akaciehonning

Skyrdip

  • 1 dl skyr, piskes med lidt salt
  • 1 fed hvidløg, pilles og hakkes fint
  • ¼ dl persille, skylles og hakkes

Tilberedning

  • Vend hver filet i fuldkornsmel blandet med persille.

  • Læg fileterne i en bradepande, og drys lidt salt og olivenolie hen over.

  • Bag fileterne ved 160 grader i varmluftsovn i ca. 20 minutter, til kødet slipper benene. Bland ingredienserne til skyrdippen, og smag til med salt og peber.

  • Skær rødbederne i supertynde skiver. Hæld dressingen ud over, og server straks.

Tips: I stedet for rødbedesalaten kan du også servere ovnbagte rodfrugter til.