">

Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Kyllingesuppe med kammuslinger

Med "Verdens bedste kur" står Christian Bitz og Arne Astrup bag denne opskrift, som både mætter og slanker.

En lækker kyllingsuppe med kammuslinger, der også er god til gæster.

Er du abonnent? Download kostplanen til de første 2 uger her!

 

Opskrift: Verdens bedste kur

Opskriften er til 4 personer

1 hel kylling
2 gulerødder i mindre stykker
1 bdt. persille
1 bdt. koriander
2 forårsløg, bund og top
1 plade tørret noritang
eller friske krydderurter
2,5 dl hvidvin
4 kammuslinger eller 12 rejer
1 lille stykke ingefær, skrællet og
skåret i tynde skiver
½ chili, finthakket

 

 

  • Rens grønsagerne. Rist gulerødder og urter i en stor gryde, tilsæt hvidvinen samt vand næsten op til kanten. Bring i kog, og skum af.

 

 

  • Tilsæt den hele kylling (husk at fjerne evt. indmad). Kog op, og skum af igen. Lad det simre i 3-4 timer.

 

 

  • Sigt suppen, og reducer til det halve.

 

 

  • Én servering er en lille skål med ca. 100 gram strimlet kylling, friskhakket ingefær, to skiver rå og meget frisk kammusling, lidt forårsløg, lidt frisk koriander og en anelse chili og tang. Hæld den kogende suppe over og server straks!

 

 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler