Til højre: nigiri med brune ris, omelet med rød peber og basilikum. Til venstre: maki med bulgur, laks, asparges, dild og melon.

Maki med bulgur, laks og melon

Lav din egen sunde sushi med laks, melon og asparges.

24. september 2012 af Michelle Kristensen

1 person

35 g laks
1spsk. riseddike
100 g kogt bulgur
1 plade noritang
15 g asparges
1 dusk dild
20 g cantaloupe melon


Sushi: Sådan gør du

  • Put riseddiken i den kogte bulgur. Skær frugt og grønsager i aflange, tynde strimler. Laksen skal også skæres i tynde strimler.

  • Læg et stykke tang på din bambusplade, og dæk tangpladen med bulgur, bortset fra de sidste 5 cm ved toppen. Læg herefter ingredienserne
    som en stribe på midten tæt ved siden af hinanden.
  • Rul sushirullen sammen, og husk, at den skal rulles stramt. Dup lidt vand på de sidste5 cm tang, så den kan klistre og lukke rullen.

  • Lad rullen stå i 10 min, og skær den herefter ud i 8 stykker.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: