Maki med bulgur, laks og melon

30 minutter

Lav din egen sunde sushi med laks, melon og asparges.

Til højre: nigiri med brune ris, omelet med rød peber og basilikum. Til venstre: maki med bulgur, laks, asparges, dild og melon.

Maki med bulgur, laks og melon

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 70 g laks
  • 2 riseddike
  • 200 g kogt bulgur
  • 2 plade noritang
  • 30 g asparges
  • 2 dusk dild
  • 40 g cantaloupe melon

Sushi: Sådan gør du

  • Put riseddiken i den kogte bulgur. Skær frugt og grønsager i aflange, tynde strimler. Laksen skal også skæres i tynde strimler.
  • Læg et stykke tang på din bambusplade, og dæk tangpladen med bulgur, bortset fra de sidste 5 cm ved toppen. Læg herefter ingredienserne

    som en stribe på midten tæt ved siden af hinanden.

  • Rul sushirullen sammen, og husk, at den skal rulles stramt. Dup lidt vand på de sidste5 cm tang, så den kan klistre og lukke rullen.

  • Lad rullen stå i 10 min, og skær den herefter ud i 8 stykker.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background