Maki med bulgur, laks og melon

30 minutter

Lav din egen sunde sushi med laks, melon og asparges.

Til højre: nigiri med brune ris, omelet med rød peber og basilikum. Til venstre: maki med bulgur, laks, asparges, dild og melon.

Maki med bulgur, laks og melon

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 70 g laks
  • 2 riseddike
  • 200 g kogt bulgur
  • 2 plade noritang
  • 30 g asparges
  • 2 dusk dild
  • 40 g cantaloupe melon

Sushi: Sådan gør du

  • Put riseddiken i den kogte bulgur. Skær frugt og grønsager i aflange, tynde strimler. Laksen skal også skæres i tynde strimler.
  • Læg et stykke tang på din bambusplade, og dæk tangpladen med bulgur, bortset fra de sidste 5 cm ved toppen. Læg herefter ingredienserne

    som en stribe på midten tæt ved siden af hinanden.

  • Rul sushirullen sammen, og husk, at den skal rulles stramt. Dup lidt vand på de sidste5 cm tang, så den kan klistre og lukke rullen.

  • Lad rullen stå i 10 min, og skær den herefter ud i 8 stykker.