Sunde opskrifter Aftensmad Maki med b... Maki med bulgur, laks og melon 30 minutter Lav din egen sunde sushi med laks, melon og asparges. Af Michelle Kristensen 23. september 2012 Til højre: nigiri med brune ris, omelet med rød peber og basilikum. Til venstre: maki med bulgur, laks, asparges, dild og melon. Maki med bulgur, laks og melon Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 70 g laks 2 riseddike 200 g kogt bulgur 2 plade noritang 30 g asparges 2 dusk dild 40 g cantaloupe melon Sushi: Sådan gør du Put riseddiken i den kogte bulgur. Skær frugt og grønsager i aflange, tynde strimler. Laksen skal også skæres i tynde strimler. Læg et stykke tang på din bambusplade, og dæk tangpladen med bulgur, bortset fra de sidste 5 cm ved toppen. Læg herefter ingredienserne som en stribe på midten tæt ved siden af hinanden. Rul sushirullen sammen, og husk, at den skal rulles stramt. Dup lidt vand på de sidste5 cm tang, så den kan klistre og lukke rullen. Lad rullen stå i 10 min, og skær den herefter ud i 8 stykker. LaksMelonFiskSushi