Sushi: Nigiri med brune ris og omelet

20 minutter

En fin, lille sushipakke uden fisk men flere fibre.

Lær at lave lækker sund sushi med alternative ingredienser.

Nigiri med brune ris og omelet

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 240 g kogte brune sushi-ris
  • 2 spsk. riseddike
  • 2 æg
  • 24 g rød peber
  • 2 drys salt
  • 2 knsp. stevia
  • tsk. smør til stegning
  • 4 g wasabi
  • 2 stilk purløg
  • 2 bundt basilikum
  • 4 spsk. sorte sesamfrø

Sushi: Sådan gør du

  • Riseddiken hældes i risene. Kør rød peber igennem blenderen, så den bliver helt findelt. Pisk herefter 1 æg op med peberfrugtmassen og tilsæt salt samt stevia. Steg omeletten på panden.
  • Form risene til 4 sushi-“både”, der hver vejer 80 g. Smør wasabi oven på risene.
  • Skær omeletten ud i firkanter, og læg stykkerne oven på risene. Drys sorte sesamfrø over, og pynt med en kvist basilikum. Bind purløg rundt om ris og omeletstykker for at holde det hele sammen.