Svinekæber på rødkål
Skøn simreret med svinekæber og linser på en bund af sprød rødkål.
Skøn simreret med svinekæber og linser på en bund af sprød rødkål.
Opskrift på kål i knasende nye klæder.
Skær rødløg i fine tern. Steg disse bløde og blanke i olien.
Kom svinekæberne i gryden, og vend godt.
Bind rosmarin med en bomuldssnor, og kom den i gryden sammen med grønsagsbouillon, så kæberne er dækkede.
Lad nu kæberne simre i 5 kvarter.
Snit kålen meget fint. Skær rødløg i fine tern, som steges blanke i 1 spsk. olie. Kom kålen ved sammen med eddike og æble i fine tern og appelsinsaft og -skal.
Lad kålen simre i 15 minutter, og vend så sirup eller honning godt rundt. Smag til med salt og peber.
Skær radicchioen fint, og steg den hårdt og i kort tid i 1 tsk. olie.
Vend radicchioen i den varme kål.
Linserne skylles og koges efter emballagens anvisning.
Anret den varme kål med linser og kæber med rosmarin, og pynt til sidst med mynteblade.
Har du rødkål i overskud? Så prøv en anden skøn og sprød rødkålssalat.
På vores site og app får du bl.a.: