- Skær rødløg i fine tern. Steg disse bløde og blanke i olien.
- Kom svinekæberne i gryden, og vend godt.
- Bind rosmarin med en bomuldssnor, og kom den i gryden sammen med grønsagsbouillon, så kæberne er dækkede.
- Lad nu kæberne simre i 5 kvarter.
- Snit kålen meget fint. Skær rødløg i fine tern, som steges blanke i 1 spsk. olie. Kom kålen ved sammen med eddike og æble i fine tern og appelsinsaft og -skal.
- Lad kålen simre i 15 minutter, og vend så sirup eller honning godt rundt. Smag til med salt og peber.
- Skær radicchioen fint, og steg den hårdt og i kort tid i 1 tsk. olie.
- Vend radicchioen i den varme kål.
- Linserne skylles og koges efter emballagens anvisning.
- Anret den varme kål med linser og kæber med rosmarin, og pynt til sidst med mynteblade.
Har du rødkål i overskud? Så prøv en anden skøn og sprød rødkålssalat.
LÆS OGSÅ: Rødkål – rød, rund og ret sund