Spicy kyllingesuppe
På bare 30 minutter kan du lave en skøn men stærk kyllingesuppe.
På bare 30 minutter kan du lave en skøn men stærk kyllingesuppe.
Skær løg, porre og selleri groft. Hæld 0,75 l kogende vand over, og kog op med salt.
Kom timian og kyllingebryster ved. Lad det simre i 15 min. Skær derefter kyllingebrysterne i tern.
Snit chili, ingefær og det inderste, bløde af citrongræsset fint. Steg det hele blankt i olivenolie i en stor gryde.
Si suppen, og hæld væden i gryden med chili, ingefær og citrongræs.
Skær gulerod og kål fint, kom det i gryden, og lad det simre i 5 min. Tilsæt kylling og de hele tomater, og lad det simre i 3-4 min.
Smag til med salt og peber, og anret med spirer og frisk koriander.
TIP! Du kan bruge kyllinge- eller grøntsagsbouillon i stedet for vand for at få en dybere smag.
På vores site og app får du bl.a.: