Spicy kyllingesuppe

30 minutter
502 kcal

På bare 30 minutter kan du lave en skøn men stærk kyllingesuppe.

Skål med suppe og skærebræt med chili

Spicy kyllingesuppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 stort løg
  • 2 porrer
  • 200 g knoldselleri
  • Havsalt
  • 1 stor buket timian
  • 2 kyllinge­bryster a ca. 150 g
  • ½ rød chili
  • 1 stor knold ingefær
  • 2 stængler citrongræs
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 gulerødder
  • 200 g spidskål, grøn eller lilla
  • 12 daddeltomater eller cherrytomater
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 små håndfulde bønnespirer
  • 1 håndfuld koriander

Sådan laver du spicy kyllingesuppe

  • Skær løg, porre og selleri groft. Hæld 0,75 l kogende vand over, og kog op med salt.

  • Kom timian og kyllingebryster ved. Lad det simre i 15 min. Skær derefter kyllingebrysterne i tern.

  • Snit chili, ingefær og det inderste, bløde af citrongræsset fint. Steg det hele blankt i olivenolie i en stor gryde.

  • Si suppen, og hæld væden i gryden med chili, ingefær og citrongræs.

  • Skær gulerod og kål fint, kom det i gryden, og lad det simre i 5 min. Tilsæt kylling og de hele tomater, og lad det simre i 3-4 min.

  • Smag til med salt og peber, og anret med spirer og frisk koriander.

TIP! Du kan bruge kyllinge- eller grøntsagsbouillon i stedet for vand for at få en dybere smag.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background