Sunde opskrifter Aftensmad Spicy kyll... Spicy kyllingesuppe 30 minutter 502 kcal På bare 30 minutter kan du lave en skøn men stærk kyllingesuppe. Af Anne Larsen 5. februar 2019 Spicy kyllingesuppe Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 stort løg 2 porrer 200 g knoldselleri Havsalt 1 stor buket timian 2 kyllingebryster a ca. 150 g ½ rød chili 1 stor knold ingefær 2 stængler citrongræs 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 2 gulerødder 200 g spidskål, grøn eller lilla 12 daddeltomater eller cherrytomater Sort peber, friskkværnet 2 små håndfulde bønnespirer 1 håndfuld koriander Sådan laver du spicy kyllingesuppe Skær løg, porre og selleri groft. Hæld 0,75 l kogende vand over, og kog op med salt. Kom timian og kyllingebryster ved. Lad det simre i 15 min. Skær derefter kyllingebrysterne i tern. Snit chili, ingefær og det inderste, bløde af citrongræsset fint. Steg det hele blankt i olivenolie i en stor gryde. Si suppen, og hæld væden i gryden med chili, ingefær og citrongræs. Skær gulerod og kål fint, kom det i gryden, og lad det simre i 5 min. Tilsæt kylling og de hele tomater, og lad det simre i 3-4 min. Smag til med salt og peber, og anret med spirer og frisk koriander. TIP! Du kan bruge kyllinge- eller grøntsagsbouillon i stedet for vand for at få en dybere smag. TomatSuppeSpidskålKyllingIngefærGulerødderChili