Skaldyrsgryde med chili og tomater

Middag

9. januar 2009 af I FORM

1 person

1 tsk. olivenolie
½ løg
1 fed hvidløg
¼ rød chili
½ tsk. sød paprika
5 tråde safran
1 usprøjtet appelsin
1 laurbærblad
1 kvist timian
½ dåse cherrytomater
½ dl hvidvin
¼ tsk. salt
75 g blåmuslinger
50 g rejer
50 g kammuslinger


Tilbehør:

70 g grovbrød


Tilberedning

Kom olie i en gryde, og sauter så hakket løg i den. Kom hakket hvidløg, hakket chili, paprika, safrantråde, strimlet appelsinskal, laurbær, timian og tomater ved, og lad det simre i 5 min. Kom så hvidvin, evt. lidt vand og salt ved, og lad det koge sammen i 15 min. under låg. Damp blåmuslinger, og tag dem ud af skallen. Kom nu dem, rejer og kammuslinger i suppen, og smag til. Anret rygende varm i en tallerken, pynt evt. med lidt dild, og server fx groft brød til.

  • Du træner faktisk ikke:

    Vil du gerne spare kalorier for at holde dig slank, kan du droppe grovbrødet. Da du ikke forbrænder ret mange kulhydrater på en inaktiv hverdag, er brødet det helt rigtige sted at spare.

     

  • Du træner hårdt og meget:

    Har du trænet intensivt, har du sikkert behov for ekstra brændstof til musklerne. Det regulerer du lettest gennem en ekstra skive brød.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: