Skaldyrsgryde med chili og tomater

30 minutter
504 kcal

Middag

Skaldyrsgryde med chili og tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • 1 tsk. sød paprika
  • 10 tråde safran
  • 2 usprøjtet appelsin
  • 2 laurbærblad
  • 2 kvist timian
  • 1 ds. cherrytomater
  • 1 dl hvidvin
  • ½ tsk. salt
  • 150 g blåmuslinger
  • 100 g rejer
  • 100 g kammuslinger

Tilbehør:

  • 140 g grovbrød

Tilberedning

Kom olie i en gryde, og sauter så hakket løg i den. Kom hakket hvidløg, hakket chili, paprika, safrantråde, strimlet appelsinskal, laurbær, timian og tomater ved, og lad det simre i 5 min. Kom så hvidvin, evt. lidt vand og salt ved, og lad det koge sammen i 15 min. under låg. Damp blåmuslinger, og tag dem ud af skallen. Kom nu dem, rejer og kammuslinger i suppen, og smag til. Anret rygende varm i en tallerken, pynt evt. med lidt dild, og server fx groft brød til.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background