Skaldyrsgryde med chili og tomater

30 minutter
504 kcal

Middag

Skaldyrsgryde med chili og tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • 1 tsk. sød paprika
  • 10 tråde safran
  • 2 usprøjtet appelsin
  • 2 laurbærblad
  • 2 kvist timian
  • 1 ds. cherrytomater
  • 1 dl hvidvin
  • ½ tsk. salt
  • 150 g blåmuslinger
  • 100 g rejer
  • 100 g kammuslinger

Tilbehør:

  • 140 g grovbrød

Tilberedning

Kom olie i en gryde, og sauter så hakket løg i den. Kom hakket hvidløg, hakket chili, paprika, safrantråde, strimlet appelsinskal, laurbær, timian og tomater ved, og lad det simre i 5 min. Kom så hvidvin, evt. lidt vand og salt ved, og lad det koge sammen i 15 min. under låg. Damp blåmuslinger, og tag dem ud af skallen. Kom nu dem, rejer og kammuslinger i suppen, og smag til. Anret rygende varm i en tallerken, pynt evt. med lidt dild, og server fx groft brød til.