Skaldyrsgryde med chili og tomater

30 minutter
504 kcal

Middag

Skaldyrsgryde med chili og tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • 1 tsk. sød paprika
  • 10 tråde safran
  • 2 usprøjtet appelsin
  • 2 laurbærblad
  • 2 kvist timian
  • 1 ds. cherrytomater
  • 1 dl hvidvin
  • ½ tsk. salt
  • 150 g blåmuslinger
  • 100 g rejer
  • 100 g kammuslinger

Tilbehør:

  • 140 g grovbrød

Tilberedning

Kom olie i en gryde, og sauter så hakket løg i den. Kom hakket hvidløg, hakket chili, paprika, safrantråde, strimlet appelsinskal, laurbær, timian og tomater ved, og lad det simre i 5 min. Kom så hvidvin, evt. lidt vand og salt ved, og lad det koge sammen i 15 min. under låg. Damp blåmuslinger, og tag dem ud af skallen. Kom nu dem, rejer og kammuslinger i suppen, og smag til. Anret rygende varm i en tallerken, pynt evt. med lidt dild, og server fx groft brød til.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background