Sådan laver du pasta

35 minutter

Det er ganske simpelt at lave pasta. Følg videoen her og sæt tænderne i din egen hjemmelavede pasta.

Hjemmelavet grøn pasta – med kagerulle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g hvid hvede
  • 25 g spinatblade
  • ½ håndfuld friske basilikumblade
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ æg
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Damp spinat og basilikum i 3-5 min. Lad det køle af, og vrid det forsigtigt, inden det køres sammen med olie, et æg og salt i foodprocessoren.

  • Hæld melet ud i en bunke, lav et hul i midten, og hæld spinatblandingen i. Knæk et æg ned i, og ælt. Tilsæt mere mel, hvis dejen ikke er fast.

  • Del dejen i fire, men brug kun det ene stykke, hvis du vil lave pasta til to. Resten kan holde sig i køleskabet et par dage.

  • Rul et stykke tyndt ud med en kagerulle, rul den som en roulade, og skær den i små bidder a ½ cm. Fold strimlerne ud, og kog dem i 10-15 min.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background