Sådan laver du pasta

35 minutter

Det er ganske simpelt at lave pasta. Følg videoen her og sæt tænderne i din egen hjemmelavede pasta.

Hjemmelavet grøn pasta – med kagerulle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g hvid hvede
  • 25 g spinatblade
  • ½ håndfuld friske basilikumblade
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ æg
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Damp spinat og basilikum i 3-5 min. Lad det køle af, og vrid det forsigtigt, inden det køres sammen med olie, et æg og salt i foodprocessoren.

  • Hæld melet ud i en bunke, lav et hul i midten, og hæld spinatblandingen i. Knæk et æg ned i, og ælt. Tilsæt mere mel, hvis dejen ikke er fast.

  • Del dejen i fire, men brug kun det ene stykke, hvis du vil lave pasta til to. Resten kan holde sig i køleskabet et par dage.

  • Rul et stykke tyndt ud med en kagerulle, rul den som en roulade, og skær den i små bidder a ½ cm. Fold strimlerne ud, og kog dem i 10-15 min.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background