Sådan laver du pasta

35 minutter

Det er ganske simpelt at lave pasta. Følg videoen her og sæt tænderne i din egen hjemmelavede pasta.

Hjemmelavet grøn pasta – med kagerulle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g hvid hvede
  • 25 g spinatblade
  • ½ håndfuld friske basilikumblade
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ æg
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Damp spinat og basilikum i 3-5 min. Lad det køle af, og vrid det forsigtigt, inden det køres sammen med olie, et æg og salt i foodprocessoren.

  • Hæld melet ud i en bunke, lav et hul i midten, og hæld spinatblandingen i. Knæk et æg ned i, og ælt. Tilsæt mere mel, hvis dejen ikke er fast.

  • Del dejen i fire, men brug kun det ene stykke, hvis du vil lave pasta til to. Resten kan holde sig i køleskabet et par dage.

  • Rul et stykke tyndt ud med en kagerulle, rul den som en roulade, og skær den i små bidder a ½ cm. Fold strimlerne ud, og kog dem i 10-15 min.