Sådan laver du pasta

Det er ganske simpelt at lave pasta. Følg videoen her og sæt tænderne i din egen hjemmelavede pasta.

9. januar 2014 af I FORM

Hjemmelavet grøn pasta – med kagerulle

Til 8 personer
400 g hvid hvede
100 g spinatblade
2 håndfulde friske basilikumblade
2 spsk. olivenolie
2 æg
½ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Damp spinat og basilikum i 3-5 min. Lad det køle af, og vrid det forsigtigt, inden det køres sammen med olie, et æg og salt i foodprocessoren.
  • Hæld melet ud i en bunke, lav et hul i midten, og hæld spinatblandingen i. Knæk et æg ned i, og ælt. Tilsæt mere mel, hvis dejen ikke er fast.
  • Del dejen i fire, men brug kun det ene stykke, hvis du vil lave pasta til to. Resten kan holde sig i køleskabet et par dage.
  • Rul et stykke tyndt ud med en kagerulle, rul den som en roulade, og skær den i små bidder a ½ cm. Fold strimlerne ud, og kog dem i 10-15 min.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: