Sunde opskrifter Aftensmad Sådan lave... Sådan laver du pasta 35 minutter Det er ganske simpelt at lave pasta. Følg videoen her og sæt tænderne i din egen hjemmelavede pasta. Af I FORM-redaktionen 8. januar 2014 Hjemmelavet grøn pasta – med kagerulle Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 100 g hvid hvede 25 g spinatblade ½ håndfuld friske basilikumblade ½ spsk. olivenolie ½ æg ¼ tsk. havsalt Sådan gør du Damp spinat og basilikum i 3-5 min. Lad det køle af, og vrid det forsigtigt, inden det køres sammen med olie, et æg og salt i foodprocessoren. Hæld melet ud i en bunke, lav et hul i midten, og hæld spinatblandingen i. Knæk et æg ned i, og ælt. Tilsæt mere mel, hvis dejen ikke er fast. Del dejen i fire, men brug kun det ene stykke, hvis du vil lave pasta til to. Resten kan holde sig i køleskabet et par dage. Rul et stykke tyndt ud med en kagerulle, rul den som en roulade, og skær den i små bidder a ½ cm. Fold strimlerne ud, og kog dem i 10-15 min. Pasta