Slank livret: Spaghetti carbonara

30 minutter
535 kcal

med grønsager og fuldkorn

Spaghetti carbonara

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g fuldkornsspaghetti
  • 2 løg, finthakket
  • 6 fed hvidløg, finthakkede
  • 2 tsk. olivenolie
  • Masser af friskkværnet peber
  • 40 g parmaskinke
  • 2 porre i ringe
  • 6 soltørrede tomater i strimler
  • 2 fennikelknold
  • 2 æg
  • 4 spsk. hakket bredbladet persille

Tilbehør

  • Tomater

Sådan gør du

  • Steg hakket løg og hvidløg i olien. Drys med masser af peber (det er det, der har givet navnet til retten: kulsvierens pasta).

  • Rist parmaskinken i ovnen i 5 minutter, til den er sprød (ca. 200 grader).

  • Steg porre, soltørrede tomater og fintsnittet fennikel sammen med løgene. Kog pastaen, og vend den i grønsagerne.

  • Tilsæt persille og til sidst et sammenpisket æg rørt med 2-3 spsk. vand. Det skal lige stivne og sætte sig rundt om pastaen. Server straks med tomatsalat.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background