Slank livret: Spaghetti carbonara

30 minutter
535 kcal

med grønsager og fuldkorn

Spaghetti carbonara

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g fuldkornsspaghetti
  • 2 løg, finthakket
  • 6 fed hvidløg, finthakkede
  • 2 tsk. olivenolie
  • Masser af friskkværnet peber
  • 40 g parmaskinke
  • 2 porre i ringe
  • 6 soltørrede tomater i strimler
  • 2 fennikelknold
  • 2 æg
  • 4 spsk. hakket bredbladet persille

Tilbehør

  • Tomater

Sådan gør du

  • Steg hakket løg og hvidløg i olien. Drys med masser af peber (det er det, der har givet navnet til retten: kulsvierens pasta).
  • Rist parmaskinken i ovnen i 5 minutter, til den er sprød (ca. 200 grader).
  • Steg porre, soltørrede tomater og fintsnittet fennikel sammen med løgene. Kog pastaen, og vend den i grønsagerne.
  • Tilsæt persille og til sidst et sammenpisket æg rørt med 2-3 spsk. vand. Det skal lige stivne og sætte sig rundt om pastaen. Server straks med tomatsalat.