Slank livret: Spaghetti carbonara

med grønsager og fuldkorn

21. februar 2011 af I FORM

1 person

50 g fuldkornsspaghetti
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakkede
1 tsk. olivenolie
Masser af friskkværnet peber
20 g parmaskinke
1 porre i ringe
3 soltørrede tomater i strimler
1 fennikelknold
1 æg
2-3 spsk. hakket bredbladet persille
Tilbehør: tomater


Tilberedning

Steg hakket løg og hvidløg i olien. Drys med masser af peber (det er det, der har givet navnet til retten: kulsvierens pasta). Rist parmaskinken i ovnen i 5 minutter, til den er sprød (ca. 200 grader). Steg porre, soltørrede tomater og fintsnittet fennikel sammen med løgene. Kog pastaen, og vend den i grønsagerne. Tilsæt persille og til sidst et sammenpisket æg rørt med 2-3 spsk. vand. Det skal lige stivne og sætte sig rundt om pastaen. Server straks med tomatsalat.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler