Sunde opskrifter Aftensmad Risotto me... Risotto med ærter, kylling og ærteskud 30 minutter 646 kcal På bare 30 minutter kan du lave en italiensk risotto, der her består af ris, grøntsager og kylling. Velbekomme. Af Anne Larsen og Michelle Kristensen 9. juni 2017 Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 kyllingebrystfileter à 125 g 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie havsalt peber, kværnet 2 spsk. skalotteløg, finthakket 120 g risottoris ½ liter kogende vand, saltet med 1 tsk havsalt 4 spsk. tør hvidvin 4 spsk. koldpresset rapsolie 30 g parmesan, revet 200 g ærter, friskbælgede eller fra fryseren 1 håndfuld ærteskud Sådan gør du Pensl kyllingebrystfileterne med to teskefulde olivenolie, og salt og peber. Steg dem kort ved høj varme til de er gyldne på begge sider. Sæt dem i ovnen på 190 grader i 12 minutter. Varm to teskefulde olivenolie i en gryde, tilsæt løg, og steg dem til de er bløde. Tilsæt risen, og rør til, den er blank. Hæld kogende vand og vin i gryden. Rør jævnlig i 15 minutter, til risen er kogt, men stadig med bid. Vend rapsolje og revet ost i risen. Hæld ærtene i en gryde, dryp rapsolie over, og salt. Hæld kogende vand over ærterne, giv det et opkog, og hæld vandet fra. Skær kyllingefileterne i skiver. Anret risottoen med lune ærter, kylling, ærteskud og et drys peber. ÆrterKylling