Orangemarineret laks med rød quinoa og aspargesbroccoli

30 minutter
557 kcal

Laks kan tilberedes på mange forskellige måder. Her orangemarineret og serveret med rød quinoa og aspargesbroccoli - det kan altså varmt anbefales!

Orangemarineret laks med rød quinoa og broccoli

FÅ INSPIRATION – til en ny måde, at servere din laks.

© wichmann+bendtsen

Orangemarineret laks med rød quinoa og aspargesbroccoli

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 80 g rød quinoa
  • 2 laksefileter a 125 gram
  • 1 dl mørk balsamicoeddike
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 2 appelsiner
  • 1 lille rødløg
  • Koldpresset rapsolie
  • 250 g aspargesbroccoli eller broccoli

Sådan gør du

  • Kog quinoa efter emballagens anvisning.
  • Bag laksen i ovnen ved 200 grader i 12 minutter.
  • Kog balsamico, appelsinsaft og akaciehonning lidt ind – smag til med salt og peber.
  • Skær skiver af de to appelsiner, og skær rødløg fint.
  • Kog broccoli i 1-2 minutter i letsaltet vand med et par rapsoliedryp.
  • Pensl laksen flere gange med marinaden, når den kommer ud af ovnen.
  • Server laksen med quinoa, rødløg, appelsinskiver og broccoli.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background