Sunde opskrifter Aftensmad Orangemari... Orangemarineret laks med rød quinoa og aspargesbroccoli 30 minutter 557 kcal Laks kan tilberedes på mange forskellige måder. Her orangemarineret og serveret med rød quinoa og aspargesbroccoli - det kan altså varmt anbefales! Af Anne Larsen 13. december 2021 FÅ INSPIRATION – til en ny måde, at servere din laks. © wichmann+bendtsen Orangemarineret laks med rød quinoa og aspargesbroccoli Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 80 g rød quinoa 2 laksefileter a 125 gram 1 dl mørk balsamicoeddike 1 dl friskpresset appelsinsaft Havsalt og kværnet sort peber 1 tsk. akaciehonning 2 appelsiner 1 lille rødløg Koldpresset rapsolie 250 g aspargesbroccoli eller broccoli Sådan gør du Kog quinoa efter emballagens anvisning. Bag laksen i ovnen ved 200 grader i 12 minutter. Kog balsamico, appelsinsaft og akaciehonning lidt ind – smag til med salt og peber. Skær skiver af de to appelsiner, og skær rødløg fint. Kog broccoli i 1-2 minutter i letsaltet vand med et par rapsoliedryp. Pensl laksen flere gange med marinaden, når den kommer ud af ovnen. Server laksen med quinoa, rødløg, appelsinskiver og broccoli. LaksFiskAppelsinQuinoaBroccoli