Tun med couscous, spæd spinat og spicy kokoscreme

30 minutter
599 kcal

Flyt grillaftenen til troperne med denne friske fiskeret.

Tun med couscous, spæd spinat og spicy kokoscreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 tunsteaks
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 100 g couscous
  • 150 g spæd spinat
  • ½ rød chili
  • ½ lille bdt. koriander
  • 2 limefrugter

Kokoscreme

  • ½ lille dåse kokosmælk
  • Saften fra 2 limefrugter
  • ½ spsk. grøn karry (smag dig frem)
  • ½ tsk. agavesirup

Sådan gør du:

  • Gnid tunen med olie, og krydr med salt og peber, så den er klar til grillen.
  • Kog couscous efter emballagens anvisning, og lad den afkøle.
  • Skyl og slyng spinatbladene tørre. Skær chilien i ringe.
  • Blend kokos-cremen, og smag den til.
  • Grill fisken 2-3 min. på hver side eller til ønsket “rødmegrad”.
  • Anret fisken på et leje af spinat, couscous og chili.
  • Anret koriander og lime på toppen, og server creme og brød til.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background