Tun med couscous, spæd spinat og spicy kokoscreme

Flyt grillaftenen til troperne med denne friske fiskeret.

12. juli 2016 af Anne Larsen og Martin Kreutzer

Til 4 personer

4 tunsteaks
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
200 g couscous
300 g spæd spinat
1 rød chili
1 lille bdt. koriander
4 limefrugter


Kokoscreme

1 lille dåse kokosmælk
Saften fra 2 limefrugter
1-2 spsk. grøn karry (smag dig frem)
1 tsk. agavesirup

 

 

  • Gnid tunen med olie, og krydr med salt og peber, så den er klar til grillen.

 

 

  • Kog couscous efter emballagens anvisning, og lad den afkøle.

 

 

  • Skyl og slyng spinatbladene tørre. Skær chilien i ringe.

 

 

  • Blend kokos-cremen, og smag den til.

 

 

  • Grill fisken 2-3 min. på hver side eller til ønsket “rødmegrad”.

 

 

  • Anret fisken på et leje af spinat, couscous og chili.

 

 

  • Anret koriander og lime på toppen, og server creme og brød til.

 

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: