Tun med couscous, spæd spinat og spicy kokoscreme

30 minutter
599 kcal

Flyt grillaftenen til troperne med denne friske fiskeret.

Tun med couscous, spæd spinat og spicy kokoscreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 tunsteaks
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 100 g couscous
  • 150 g spæd spinat
  • ½ rød chili
  • ½ lille bdt. koriander
  • 2 limefrugter

Kokoscreme

  • ½ lille dåse kokosmælk
  • Saften fra 2 limefrugter
  • ½ spsk. grøn karry (smag dig frem)
  • ½ tsk. agavesirup

Sådan gør du:

  • Gnid tunen med olie, og krydr med salt og peber, så den er klar til grillen.
  • Kog couscous efter emballagens anvisning, og lad den afkøle.
  • Skyl og slyng spinatbladene tørre. Skær chilien i ringe.
  • Blend kokos-cremen, og smag den til.
  • Grill fisken 2-3 min. på hver side eller til ønsket “rødmegrad”.
  • Anret fisken på et leje af spinat, couscous og chili.
  • Anret koriander og lime på toppen, og server creme og brød til.