Sunde opskrifter Aftensmad Tun med co... Tun med couscous, spæd spinat og spicy kokoscreme 30 minutter 599 kcal Flyt grillaftenen til troperne med denne friske fiskeret. Af Martin Kreutzer og Anne Larsen 11. juli 2016 Tun med couscous, spæd spinat og spicy kokoscreme Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 tunsteaks ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie Havsalt og friskkværnet sort peber 100 g couscous 150 g spæd spinat ½ rød chili ½ lille bdt. koriander 2 limefrugter Kokoscreme ½ lille dåse kokosmælk Saften fra 2 limefrugter ½ spsk. grøn karry (smag dig frem) ½ tsk. agavesirup Sådan gør du: Gnid tunen med olie, og krydr med salt og peber, så den er klar til grillen. Kog couscous efter emballagens anvisning, og lad den afkøle. Skyl og slyng spinatbladene tørre. Skær chilien i ringe. Blend kokos-cremen, og smag den til. Grill fisken 2-3 min. på hver side eller til ønsket “rødmegrad”. Anret fisken på et leje af spinat, couscous og chili. Anret koriander og lime på toppen, og server creme og brød til. ChiliFiskGrillSpinat