Tun med couscous, spæd spinat og spicy kokoscreme

Flyt grillaftenen til troperne med denne friske fiskeret.

12. juli 2016 af Anne Larsen og Martin Kreutzer

Til 4 personer

4 tunsteaks
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
200 g couscous
300 g spæd spinat
1 rød chili
1 lille bdt. koriander
4 limefrugter


Kokoscreme

1 lille dåse kokosmælk
Saften fra 2 limefrugter
1-2 spsk. grøn karry (smag dig frem)
1 tsk. agavesirup

 

 

  • Gnid tunen med olie, og krydr med salt og peber, så den er klar til grillen.

 

 

  • Kog couscous efter emballagens anvisning, og lad den afkøle.

 

 

  • Skyl og slyng spinatbladene tørre. Skær chilien i ringe.

 

 

  • Blend kokos-cremen, og smag den til.

 

 

  • Grill fisken 2-3 min. på hver side eller til ønsket “rødmegrad”.

 

 

  • Anret fisken på et leje af spinat, couscous og chili.

 

 

  • Anret koriander og lime på toppen, og server creme og brød til.

 

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler