Grillet helleflynder med kål, solbær og ribs

Sommertid er bærtid, se hvordan du giver sommerens solbær og ribs en ny rolle i madlavningen.

13. juli 2016 af I FORM

Til 2 personer

400 g spidskål
Groft salt
1 spsk. lys vineddike, evt. med smag af ribs
6 kviste estragon, hakket
150 g solbær eller blåbær
150 g ribs
300 g helleflynder (eller anden fast hvid fisk)
1 tsk. olivenolie
Salt og peber

Tilbehør

Stegte kantareller
2 tykke skiver groft brød

Så gör du

  • Snit kålen meget fint (skær stokken fra).
  • Lad den trække med salt i 20 minutter i si, så lidt af væden trækker ud.
  • Skyl kålen fri for salt. og dup den tør. Vend den med eddike og det meste af estragonen.
  • Rib bærrene, og skyl dem. Vend dem i kålen.
  • Pensl fisken med olie, drys med salt og peber, og steg den over grill eller på grillpande i 2 minutter på hver side.
  • Server med kålsalat, stegte kantareller og groft brød.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: