Sunde opskrifter Aftensmad Grillet he... Grillet helleflynder med kål, solbær og ribs 40 minutter 539 kcal Sommertid er bærtid, se hvordan du giver sommerens solbær og ribs en ny rolle i madlavningen. Af I FORM-redaktionen 12. juli 2016 Grillet helleflynder med kål, solbær og ribs Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 400 g spidskål Groft salt 1 spsk. lys vineddike, evt. med smag af ribs 6 kviste estragon, hakket 150 g solbær eller blåbær 150 g ribs 300 g helleflynder (eller anden fast hvid fisk) 1 tsk. olivenolie Salt og peber Tilbehør Stegte kantareller 2 skiv. groft brød Sådan gør du Snit kålen meget fint (skær stokken fra). Lad den trække med salt i 20 minutter i si, så lidt af væden trækker ud. Skyl kålen fri for salt. og dup den tør. Vend den med eddike og det meste af estragonen. Rib bærrene, og skyl dem. Vend dem i kålen. Pensl fisken med olie, drys med salt og peber, og steg den over grill eller på grillpande i 2 minutter på hver side. Server med kålsalat, stegte kantareller og groft brød. LÆS OGSÅ: Har du styr på din madlavnings-olier? KålSpidskålSolbærGrillFisk