Til 2 personer
400 g spidskål
Groft salt
1 spsk. lys vineddike, evt. med smag af ribs
6 kviste estragon, hakket
150 g solbær eller blåbær
150 g ribs
300 g helleflynder (eller anden fast hvid fisk)
1 tsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Stegte kantareller
2 tykke skiver groft brød
Så gör du
- Snit kålen meget fint (skær stokken fra).
- Lad den trække med salt i 20 minutter i si, så lidt af væden trækker ud.
- Skyl kålen fri for salt. og dup den tør. Vend den med eddike og det meste af estragonen.
- Rib bærrene, og skyl dem. Vend dem i kålen.
- Pensl fisken med olie, drys med salt og peber, og steg den over grill eller på grillpande i 2 minutter på hver side.
- Server med kålsalat, stegte kantareller og groft brød.