Sort quinoasalat
Quinoasalat med tofusticks, aubergine, feta og appelsin, fyldt med vitaminer og sunde mineraler.
Quinoasalat med tofusticks, aubergine, feta og appelsin, fyldt med vitaminer og sunde mineraler.
Skær tofuen i stænger, og dup dem af i et viskestykke. Pisk ægget sammen, hak peanuts meget fint, og bland det sammen med paprika og cayennepeber.
Dyp først tofustængerne ned i ægget og derefter ned i peanutblandingen. Læg stavene på bagepapir, og bag dem ved 175 grader i 15-20 min.
Halvér hokkaidoen, og tag kernerne fra. Skræl græskarret, og skær det i tynde både. Pensl bådene med olivenolie, og bag dem i ovnen i 25-30 min. ved 175 grader.
Skær auberginen i meget tynde skiver, og steg dem på grillpanden med lidt olie, indtil de begynder at ændre farve.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og anret salaten. Pynt med basilikum, og drys med feta.
LÆS OGSÅ: 6 sunde grunde til at spise quinoa
LÆS OGSÅ: Derfor skal du spise græskar
Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-