Kyllingesaltimbocca

50 minutter
473 kcal

Kylling i italienske klæder, perfekt som en hurtig gæstemiddag.

Kyllingesaltimbocca

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 1 kugler mozzarellaost
  • 2 skiv. lufttørret skinke
  • 6 blade salvie
  • 6 tandstikkere i træ
  • 2 spsk. ekstra jomfru-olivenolie
  • 400 g små kartofler
  • 2 fed hvidløg
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 300 g san marzano-tomater
  • 6 blade salvie
  • 1 stængler rosmarin

Sådan gør du

  • Læg kyllingefileterne under et stykke plastic, og bank dem flade. Skær en kvart kugle mozzarella i skiver, og læg dem på kyllingen. Læg en skive skinke over hver, og fæstn nu tre salvieblade på hver portion med tandstikkere.
  • Vask og tør kartoflerne, skær dem i kvarter, og vend dem – sammen med de pillede og let maste hvidløgsfed, seks salvieblade og den ene stængel rosmarin (grofthakket) – i en spiseskefuld olivenolie, lidt salt og peber.
  • Del tomaterne på langs. Hak seks blade salvie og nålene fra den anden stængel rosmarin ultrafint. Bland dette med en spsk. olivenolie.
  • Læg kartoflerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, og stil dem i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Læg tomaterne i et ovnfast fad, og lad dem stege med de sidste 10 minutter.
  • Tag tomaterne ud, 2 minutter før de er færdige, og dryp dem med olien med rosmarin og salvie, inden de bager færdige.
  • Steg kyllingen på “undersiden” i 10 minutter. Læg dem så i et ovnfast fad, og lad dem stege færdig i ovnen ved 200 grader i 8 minutter.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background