Læg kyllingefileterne under et stykke plastic, og bank dem flade. Skær en kvart kugle mozzarella i skiver, og læg dem på kyllingen. Læg en skive skinke over hver, og fæstn nu tre salvieblade på hver portion med tandstikkere.
Vask og tør kartoflerne, skær dem i kvarter, og vend dem – sammen med de pillede og let maste hvidløgsfed, seks salvieblade og den ene stængel rosmarin (grofthakket) – i en spiseskefuld olivenolie, lidt salt og peber.
Del tomaterne på langs. Hak seks blade salvie og nålene fra den anden stængel rosmarin ultrafint. Bland dette med en spsk. olivenolie.
Læg kartoflerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, og stil dem i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Læg tomaterne i et ovnfast fad, og lad dem stege med de sidste 10 minutter.
Tag tomaterne ud, 2 minutter før de er færdige, og dryp dem med olien med rosmarin og salvie, inden de bager færdige.
Steg kyllingen på “undersiden” i 10 minutter. Læg dem så i et ovnfast fad, og lad dem stege færdig i ovnen ved 200 grader i 8 minutter.