Sunde opskrifter Aftensmad Tropisk sa... Tropisk salat med kylling, avocado og quinoa 40 minutter 444,5 kcal Brug den smukke ananas som tallerken til denne skønne salat med kylling, avocado og quinoa, og drøm dig langt væk til de varme lande. Af Michelle Kristensen 15. januar 2016 Tropisk salat med kylling, avocado og quinoa Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Ananas-kylling-salat 50 g kogt rød quinoa 1 hel ananas (du bruger 200 g ananas og skallen til at servere i) 1 tsk. kokosolie 250 g kyllingebryst 1 spsk. soja Saft fra ½ lime ½ avocado 100 g rucola 40 g rødbedespirer 1 bolsjebede Dressing 30 g cashewnødder (lagt i blød i vand i minimum 20 min.) ½ dl mandelmælk 1 fed knust hvidløg Saft og skal fra ¼ økocitron 1 håndfuld frisk koriander 1 knsp. salt Sådan laver du kylling-salat Udhul ananassen. Svits kylling i tern i kokosolie sammen med soja og lime, til kyllingen er mør. Skær grønsagerne i ønskede størrelser, og bland alle ingredienserne til ananas-kylling-salaten. Anret i de to ananashalvdele. Blend dressingen sammen, og server den ved siden af. RucolaAnanasSalatAvocadoQuinoaKylling