Tropisk salat med kylling, avocado og quinoa

40 minutter
444,5 kcal

Brug den smukke ananas som tallerken til denne skønne salat med kylling, avocado og quinoa, og drøm dig langt væk til de varme lande.

Tropisk salat med kylling, avocado og quinoa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Ananas-kylling-salat

  • 50 g kogt rød quinoa
  • 1 hel ananas (du bruger 200 g ananas og skallen til at servere i)
  • 1 tsk. kokosolie
  • 250 g kyllingebryst
  • 1 spsk. soja
  • Saft fra ½ lime
  • ½ avocado
  • 100 g rucola
  • 40 g rødbedespirer
  • 1 bolsjebede

Dressing

  • 30 g cashewnødder (lagt i blød i vand i minimum 20 min.)
  • ½ dl mandelmælk
  • 1 fed knust hvidløg
  • Saft og skal fra ¼ økocitron
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 knsp. salt

Sådan laver du kylling-salat

  • Udhul ananassen.

  • Svits kylling i tern i kokosolie sammen med soja og lime, til kyllingen er mør.

  • Skær grønsagerne i ønskede størrelser, og bland alle ingredienserne til ananas-kylling-salaten.

  • Anret i de to ananashalvdele.

  • Blend dressingen sammen, og server den ved siden af.