© wichman+bendtsen

Tropisk salat med kylling, avocado og quinoa

Brug den smukke ananas som tallerken til denne skønne salat med kylling, avocado og quinoa, og drøm dig langt væk til de varme lande.

Tropisk salat med kylling, avocado og quinoa

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 25 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 40 minutter

INGREDIENSER

Ananas-kylling-salat

50 g kogt rød quinoa

1 hel ananas (du bruger 200 g ananas og skallen til at servere i)

1 tsk. kokosolie

250 g kyllingebryst

1 spsk. soja

Saft fra ½ lime

½ avocado

100 g rucola

40 g rødbedespirer

1 bolsjebede

Dressing

30 g cashewnødder (lagt i blød i vand i minimum 20 min.)

½ dl mandelmælk

1 fed knust hvidløg

Saft og skal fra ¼ økocitron

1 håndfuld frisk koriander

1 knsp. salt

Sådan laver du kylling-salat


  • Udhul ananassen.
  • Svits kylling i tern i kokosolie sammen med soja og lime, til kyllingen er mør.
  • Skær grønsagerne i ønskede størrelser, og bland alle ingredienserne til ananas-kylling-salaten.
  • Anret i de to ananashalvdele.
  • Blend dressingen sammen, og server den ved siden af.

Næringsindhold i kylling-salat pr. person

Energi: 444,5 kcal

Protein: 33,5 g

Fedt: 19 g

Kulhydrat: 38 g

Kostfibre: 5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: