© wichman+bendtsen

Tropisk salat med kylling, avocado og quinoa

Brug den smukke ananas som tallerken til denne skønne salat med kylling, avocado og quinoa, og drøm dig langt væk til de varme lande.

15. januar 2016 af Michelle Kristensen

Tropisk salat med kylling

2 personer

Ananas-kylling-salat
50 g kogt rød quinoa
1 hel ananas (du bruger 200 g ananas og skallen til at servere i)
1 tsk. kokosolie
250 g kyllingebryst
1 spsk. soja
Saft fra ½ lime
½ avocado
100 g rucola
40 g rødbedespirer
1 bolsjebede

LÆS OGSÅ: 6 sunde grunde til at spise quinoa

Dressing
30 g cashewnødder (lagt i blød i vand i minimum 20 min.)
½ dl mandelmælk
1 knust fed hvidløg
Saft og skal fra ¼ økocitron
1 håndfuld frisk koriander
1 knivspids salt

Sådan laver du kylling-salat

  • Udhul ananassen.
  • Svits kylling i tern i kokosolie sammen med soja og lime, til kyllingen er mør.
  • Skær grønsagerne i ønskede størrelser, og bland alle ingredienserne til ananas-kylling-salaten.
  • Anret i de to ananashalvdele.
  • Blend dressingen sammen, og server den ved siden af.
Næringsindhold i kylling-salat pr. person

Energi: 444,5 kcal
Protein: 33,5 g
Fedt: 19 g
Kulhydrat: 38 g
Kostfibre: 5 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: