Kyllingepaella på perlebyg
Tag til sydpå for en aften med denne spansk klassiker med et nordisk twist, der er klar på bare 30 minutter.
Tag til sydpå for en aften med denne spansk klassiker med et nordisk twist, der er klar på bare 30 minutter.
Skift de hvide ris ud med perlebyg i paellaen
Har du valgt kylling med skind, så fjern skindet. Gnid kødet med 1 spsk. olie, krydr med salt og peber, og brun det på en pande. Læg det til side.
Steg chorizo, så de bliver let gyldne og sprøde, og læg skiverne på fedtsugende papir.
Hak og sauter løg og hvidløg i 1 spsk. olie i en gryde, til det er blødt og blankt. Kom paprika ved sammen med lidt salt og peber.
Kom kylling og chorizo i gryden sammen med (skyllede) perlebyg. Vend godt rundt, og tilføj tomater og bouillon.
Lad retten simre i knap 20 minutter, til perlebyggen er kogt, men stadig har bid. Kom ærterne ved, og varm godt igennem. Smag til.
Anret med oliven og krydderurter.