Krydret kylling med spidskål
Spis en krydret version af kylling i karry med spidskål og kokos til aftensmad. Se, hvordan du tilbereder det nedenfor.
Spis en krydret version af kylling i karry med spidskål og kokos til aftensmad. Se, hvordan du tilbereder det nedenfor.
Skær kødet i mindre stykker.
Pil løget og skær det i tern. Gør kålen i stand og skær den i skiver. Pil hvidløgsfed og pres disse.
Steg løgene bløde og blanke i olivenolie, kom kyllingen ved sammen med ingefær, hvidløg, chili, karry og gurkemeje. Spæd med lidt bouillon og vend godt. Kom kålen ved sammen med resten af bouillonen, og vend godt. Lad det simre i 5 minutter. Kom kokosmælk ved, og lad retten simre i 5 minutter. Smag til med citron, salt og peber.
Mens retten simrer, gøres krydderurterne i stand og skæres groft. Anret kål og kylling med krydderurter og let stødte enebær.
Gør kyllingen i stand. Fjern indmadsrester og klip store mængder fedt fra mellem lårene.
Kom kyllingen i en stor gryde sammen med suppevisken, som er resten af ingredienserne og en spiseskefuld salt. Hæld vand i, så det dækker kyllingen og suppevisken godt og vel.
Lad kyllingen koge i 1 time og trække i en halv.
Tag ingredienserne op i et dørslag. Pil kødet af kyllingen og kom det på køl eller frost.
Si suppen gennem et stykke klæde/ostelærred. Og hæld den på bøtter, som stilles på køl eller fryses ned i passende portioner.