2
kyllingebrystfileter (inkl. inderfilet) med skind
Havsalt
1
spsk.
ekstra jomfruolivenolie
Salsa
½
rød peberfrugt
½
gul peberfrugt
½
grøn peberfrugt
½
agurk
½
avocado
½
rød chili
¼
dl
limesaft
¼
dl
hvidvinseddike
½
spsk.
lyst rørsukker
½
tsk.
ekstra jomfruolivenolie
Friskkværnet sort peber
Tilbehør
100
g
Kogte brune ris eller
2
skiv.
lyst fuldkornsbrød a 60 g
Sådan gør du
Lav salsaen først: Skær peberfrugterne i tern. Del agurken på langs, og fjern kernerne med en teske. Skær agurk og avocadokødet i tern. Skær chilien i bitte små tern. Bland limesaft, eddike, sukker og olie, smag til med salt og peber. Læg ternene i marinaden, og stil på køl.
Krydr kyllingen med salt, og steg den, først med skindsiden nedad, i olivenolie. Steg den gylden på begge sider, og steg den så færdig
ca. 6-7 minutter på begge sider ved svagere varme.