Kylling Brasil med peberfrugt-lime-salsa

30 minutter

Eksotisk kyllingeret med frisk tilbehør.

Brasiliansk kylling med peberfrugtlime-salsa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingebrystfileter (inkl. inderfilet) med skind
  • Havsalt
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Salsa

  • ½ rød peberfrugt
  • ½ gul peberfrugt
  • ½ grøn peberfrugt
  • ½ agurk
  • ½ avocado
  • ½ rød chili
  • ¼ dl limesaft
  • ¼ dl hvidvinseddike
  • ½ spsk. lyst rørsukker
  • ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Friskkværnet sort peber

Tilbehør

  • 100 g Kogte brune ris eller
  • 2 skiv. lyst fuldkornsbrød a 60 g

Sådan gør du

  • Lav salsaen først: Skær peberfrugterne i tern. Del agurken på langs, og fjern kernerne med en teske. Skær agurk og avocadokødet i tern. Skær chilien i bitte små tern. Bland limesaft, eddike, sukker og olie, smag til med salt og peber. Læg ternene i marinaden, og stil på køl.
  • Krydr kyllingen med salt, og steg den, først med skindsiden nedad, i olivenolie. Steg den gylden på begge sider, og steg den så færdig

    ca. 6-7 minutter på begge sider ved svagere varme.

  • Anret kyllingen med salsaen og ris eller brød.