Kylling Brasil med peberfrugt-lime-salsa

Eksotisk kyllingeret med frisk tilbehør.

20. juli 2016 af Anne Larsen

(4 personer)
4 kyllingebrystfileter (inkl. inderfilet) med skind
Havsalt
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie


Salsa

1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 agurk
1 avocado
1 rød chili
½ dl limesaft
½ dl hvidvinseddike
1 spsk. lyst rørsukker
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Friskkværnet sort peber


Tilbehør

Kogte brune ris, 200 g, eller 4 skiver lyst fuldkornsbrød a 60 g 

  • Lav salsaen først: Skær peberfrugterne i tern. Del agurken på langs, og fjern kernerne med en teske. Skær agurk og avocadokødet i tern. Skær chilien i bitte små tern. Bland limesaft, eddike, sukker og olie, smag til med salt og peber. Læg ternene i marinaden, og stil på køl.

  

  • Krydr kyllingen med salt, og steg den, først med skindsiden nedad, i olivenolie. Steg den gylden på begge sider, og steg den så færdig
    ca. 6-7 minutter på begge sider ved svagere varme.

  

  • Anret kyllingen med salsaen og ris eller brød.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler