Kylling Brasil med peberfrugt-lime-salsa

Eksotisk kyllingeret med frisk tilbehør.

Brasiliansk kylling med peberfrugtlime-salsa

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

4 kyllingebrystfileter (inkl. inderfilet) med skind

Havsalt

2 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Salsa

1 rød peberfrugt

1 gul peberfrugt

1 grøn peberfrugt

1 agurk

1 avocado

1 rød chili

½ dl limesaft

½ dl hvidvinseddike

1 spsk. lyst rørsukker

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

Friskkværnet sort peber

Tilbehør

200 g Kogte brune ris eller

4 skive lyst fuldkornsbrød a 60 g

Sådan gør du

  • Lav salsaen først: Skær peberfrugterne i tern. Del agurken på langs, og fjern kernerne med en teske. Skær agurk og avocadokødet i tern. Skær chilien i bitte små tern. Bland limesaft, eddike, sukker og olie, smag til med salt og peber. Læg ternene i marinaden, og stil på køl.
  • Krydr kyllingen med salt, og steg den, først med skindsiden nedad, i olivenolie. Steg den gylden på begge sider, og steg den så færdig
    ca. 6-7 minutter på begge sider ved svagere varme.
  • Anret kyllingen med salsaen og ris eller brød.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: