Mini-kyllingburger

40 minutter
137,5 kcal

Mangler du ideer til næste grillaften, så prøv disse glutenfri mini-kyllingeburgere med grillet avocado og portobello-top.

Kyllingburger med avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 grønne salatblade
  • ¼ rødløg
  • ¼ avocado

Kyllingebøffer

  • 75 g hakket kyllingefars
  • 50 g fintrevet pastinak
  • ¼ hakket forårsløg
  • ¼ tsk. finthakket rød chili
  • ½ fed hakket hvidløg
  • ¼ håndfuld frisk basilikum
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber

Burgerboller

  • 4 små portobellosvampe (eller 8 skiver groft brød)

Ketchup

  • ¼ ds. tomatpuré (140 g)
  • 1 spsk. flåede tomater
  • ¼ fed finthakket hvidløg
  • ¼ tsk. stærk dijonsennep
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Rør ketchuppen sammen.

  • Skær grønsagerne i de ønskede størrelser.

  • Rør farsen sammen, og form 8 små bøffer.

  • Grill dem i 6-10 min., alt efter hvor varm din grill er. Husk at vende dem undervejs.

  • I de sidste 2 min. af grilltiden kommes de hele renbørstede svampe og avocadoen i skiver ligeledes på grillen.

  • Læg burgerne sammen.

  • Vil du bruge brød som bolle, kan du grille tyndt skåret groft brød.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background