Mini-kyllingburger

Mangler du ideer til næste grillaften, så prøv disse glutenfri mini-kyllingeburgere med grillet avocado og portobello-top.

19. juni 2016 af Michelle Kristensen

Kyllingburger med avocado

8 stk.

8 grønne salatblade
½ rødløg
½ avocado

Kyllingebøffer

300 g hakket kyllingefars
200 g fintrevet pastinak
½ hakket forårsløg
1 tsk. finthakket rød chili
2 fed hakket hvidløg
1 lille håndfuld frisk basilikum
1 tsk. salt
½ tsk. peber

Burgerboller

16 små portobellosvampe (eller 8 skiver groft brød)

Ketchup

1 dåse tomatpuré (140 g)
4 spsk. flåede tomater
½ fed finthakket hvidløg
1 tsk. stærk dijonsennep
¼ tsk. havsalt


Sådan laver du kyllingburger

  • Rør ketchuppen sammen.
  • Skær grønsagerne i de ønskede størrelser.
  • Rør farsen sammen, og form 8 små bøffer.
  • Grill dem i 6-10 min., alt efter hvor varm din grill er. Husk at vende dem undervejs.
  • I de sidste 2 min. af grilltiden kommes de hele renbørstede svampe og avocadoen i skiver ligeledes på grillen.
  • Læg burgerne sammen.
  • Vil du bruge brød som bolle, kan du grille tyndt skåret groft brød.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler