Sunde opskrifter Aftensmad Mini-kylli... Mini-kyllingeburger med grillet avocado 40 minutter 137,5 kcal Mangler du ideer til næste grillaften, så prøv disse glutenfri mini-kyllingeburgere med grillet avocado og portobello-top. Af Michelle Kristensen 18. juni 2016 Kyllingburger med avocado Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. 2 grønne salatblade ¼ rødløg ¼ avocado Kyllingebøffer 75 g hakket kyllingefars 50 g fintrevet pastinak ¼ hakket forårsløg ¼ tsk. finthakket rød chili ½ fed hakket hvidløg ¼ håndfuld frisk basilikum ¼ tsk. salt ¼ tsk. peber Burgerboller 4 små portobellosvampe (eller 8 skiver groft brød) Ketchup ¼ ds. tomatpuré (140 g) 1 spsk. flåede tomater ¼ fed finthakket hvidløg ¼ tsk. stærk dijonsennep ¼ tsk. havsalt Sådan gør du Rør ketchuppen sammen. Skær grønsagerne i de ønskede størrelser. Rør farsen sammen, og form 8 små bøffer. Grill dem i 6-10 min., alt efter hvor varm din grill er. Husk at vende dem undervejs. I de sidste 2 min. af grilltiden kommes de hele renbørstede svampe og avocadoen i skiver ligeledes på grillen. Læg burgerne sammen. Vil du bruge brød som bolle, kan du grille tyndt skåret groft brød. BurgerGlutenfriGrillKyllingSvampeAvocado