Mini-kyllingburger

40 minutter
137,5 kcal

Mangler du ideer til næste grillaften, så prøv disse glutenfri mini-kyllingeburgere med grillet avocado og portobello-top.

Kyllingburger med avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 grønne salatblade
  • ¼ rødløg
  • ¼ avocado

Kyllingebøffer

  • 75 g hakket kyllingefars
  • 50 g fintrevet pastinak
  • ¼ hakket forårsløg
  • ¼ tsk. finthakket rød chili
  • ½ fed hakket hvidløg
  • ¼ håndfuld frisk basilikum
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber

Burgerboller

  • 4 små portobellosvampe (eller 8 skiver groft brød)

Ketchup

  • ¼ ds. tomatpuré (140 g)
  • 1 spsk. flåede tomater
  • ¼ fed finthakket hvidløg
  • ¼ tsk. stærk dijonsennep
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Rør ketchuppen sammen.
  • Skær grønsagerne i de ønskede størrelser.
  • Rør farsen sammen, og form 8 små bøffer.
  • Grill dem i 6-10 min., alt efter hvor varm din grill er. Husk at vende dem undervejs.
  • I de sidste 2 min. af grilltiden kommes de hele renbørstede svampe og avocadoen i skiver ligeledes på grillen.
  • Læg burgerne sammen.
  • Vil du bruge brød som bolle, kan du grille tyndt skåret groft brød.