Sunde opskrifter Aftensmad Brombærsal... Brombærsalat med spinat, gulerødder, ærter og æbler 30 minutter 335 kcal Nordisk inspireret sommersalat med brombær og æbler. Af Michelle Kristensen 19. juli 2016 Brombærsalat med spinat, gulerødder, ærter og æbler Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 75 g babyspinat 100 g brombær 50 g ærter 50 g perlespelt, rå vægt ½ stor gulerod ½ æble Dressing ¼ dl ristede sesamkerner 1 spsk. blå birkes ¼ forårsløg ½ spsk. tamari 1 spsk. hvid balsamico ¼ dl olivenolie ¼ dl vand ½ nip stevia ½ nip havsalt Tilberedning Kog perlespelten som skrevet bag på pakken. Vask alle grønsagerne og frugten. Rist sesamkernerne i 2 min. på en varm pande. Når de begynder at hoppe på panden, tager du dem af. Blend derfra alle ingredienserne til dressingen sammen i en foodprocessor. Skær frugt og grønsager ud i den størrelse, du lyster, anret dem på et fad sammen med den afkølede perlespelt, og hæld dressingen over. Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her SalatGulerødderÆrterÆbleVegetar-opskrifterSpinatBrombær