Brombærsalat med spinat, gulerødder, ærter og æbler

30 minutter

Nordisk inspireret sommersalat med brombær og æbler.

Brombærsalat med spinat, gulerødder, ærter og æbler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 75 g babyspinat
  • 100 g brombær
  • 50 g ærter
  • 50 g kogte perlespeltkerner
  • ½ stor gulerod
  • ½ æble

Dressing

  • ¼ dl ristede sesamkerner
  • 1 spsk. blå birkes
  • ¼ forårsløg
  • ½ spsk. tamari
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • ¼ dl olivenolie
  • ¼ dl vand
  • ½ nip stevia
  • ½ nip havsalt

Tilberedning

  • Kog perlespelten som skrevet bag på pakken. Vask alle grønsagerne og frugten.
  • Rist sesamkernerne i 2 min. på en varm pande. Når de begynder at hoppe på panden, tager du dem af.
  • Blend derfra alle ingredienserne til dressingen sammen i en foodprocessor.
  • Skær frugt og grønsager ud i den størrelse, du lyster, anret dem på et fad sammen med den afkølede perlespelt, og hæld dressingen over.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her