Brombærsalat med spinat, gulerødder, ærter og æbler

Nordisk inspireret sommersalat med brombær og æbler.

4 personer
150 g babyspinat
200 g brombær
100 g ærter
100 g kogte perlespeltkerner
1 stor gulerod
1 æble


Dressing

½ dl ristede sesamkerner
2 spsk. blå birkes
½ forårsløg
1 spsk. tamari
2 spsk. hvid balsamico
½ dl olivenolie
½ dl vand
En knivspids stevia
En knivspids havsalt


  • Kog perlespelten som skrevet bag på pakken. Vask alle grønsagerne og frugten.
  • Rist sesamkernerne i 2 min. på en varm pande. Når de begynder at hoppe på panden, tager du dem af.
  • Blend derfra alle ingredienserne til dressingen sammen i en foodprocessor.
  • Skær frugt og grønsager ud i den størrelse, du lyster, anret dem på et fad sammen med den afkølede perlespelt, og hæld dressingen over.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler