Brombærsalat med spinat, gulerødder, ærter og æbler

Nordisk inspireret sommersalat med brombær og æbler.

4 personer
150 g babyspinat
200 g brombær
100 g ærter
100 g kogte perlespeltkerner
1 stor gulerod
1 æble


Dressing

½ dl ristede sesamkerner
2 spsk. blå birkes
½ forårsløg
1 spsk. tamari
2 spsk. hvid balsamico
½ dl olivenolie
½ dl vand
En knivspids stevia
En knivspids havsalt


  • Kog perlespelten som skrevet bag på pakken. Vask alle grønsagerne og frugten.
  • Rist sesamkernerne i 2 min. på en varm pande. Når de begynder at hoppe på panden, tager du dem af.
  • Blend derfra alle ingredienserne til dressingen sammen i en foodprocessor.
  • Skær frugt og grønsager ud i den størrelse, du lyster, anret dem på et fad sammen med den afkølede perlespelt, og hæld dressingen over.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: