Sweet potato-salat med rå laks, quinoa og feta

30 minutter

Spændende salat med rå laks og sweet potato.

Sweet potato-salat med rå laks, quinoa og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g sweet potatoes
  • ¼ pak. babyleaves
  • pak. rucola
  • 35 g feta
  • 50 g kogt rød quinoa
  • 1 tsk. olivenolie til stegning
  • ½ håndfuld bredbladet persille
  • 160 g frisk, rå laks

Dressing

  • ½ spsk. balsamicoeddike
  • ½ tsk. sennep
  • 35 g græsk yoghurt
  • ½ lime + skal
  • tsk. stevia
  • Smag til med havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Put laksen i fryseren, minimum et døgn før du skal bruge den, så du undgår at blive syg.

  • Kog quinoa som skrevet bag på pakken, og skræl kartoflerne, skær dem i 1 x 1 cm tern, kog kartoflerne i 5 min., og dryp dem af på papir.

  • Steg ternene i olivenolie i 10 min., og dryp dem af på papir.

  • Vask salaterne, og put dem på fad sammen med fetaen og laksen, som begge er skåret i tern, og quinoa, og drys til sidste med sweet potatoes og dressingen.

  • Drys med bredbladet persille til sidst.