Sweet potato-salat med rå laks, quinoa og feta

Spændende salat med rå laks og sweet potato.

20. juli 2016 af Michelle Kristensen

4 personer

400 g sweet potatoes
½ bakke babyleaves
ⁱ⁄₃ bakke rucola
70 g feta
100 g kogt rød quinoa
2 tsk. olivenolie til stegning
1 håndfuld bredbladet persille
320 g frisk, rå laks


Dressing
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. sennep
70 g græsk yoghurt
1 lime + skal
ⁱ⁄₅ tsk. stevia
Smag til med havsalt og friskkværnet sort peber


LÆS OGSÅ: 6 sunde grunde til at spise quinoa

Sådan gør du

  • Put laksen i fryseren, minimum et døgn før du skal bruge den, så du undgår at blive syg.
  • Kog quinoa som skrevet bag på pakken, og skræl kartoflerne, skær dem i 1 x 1 cm tern, kog kartoflerne i 5 min., og dryp dem af på papir.
  • Steg ternene i olivenolie i 10 min., og dryp dem af på papir.
  • Vask salaterne, og put dem på fad sammen med fetaen og laksen, som begge er skåret i tern, og quinoa, og drys til sidste med sweet potatoes og dressingen.
  • Drys med bredbladet persille til sidst.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler