Når du er sulten efter fastfood

Okseburger med portobello-bolle

Portobellosvampen fungerer perfekt som bund i denne lækre og sunde burger.

2 pers.

250 g hakket oksekød (max 7 pct. fedt)
4 portobellosvampe
100 g rødbeder

Guacamole

1 lille avocado
½ tomat
2 frisk dadler (pil stenen ud)
½ fed hvidløg
¼ lille rødløg
1/8 tsk. cayennepeber
¼ tsk. salt
4 blade hovedsalat
1 tomat
¼ rødløg

Elsker du også avocado? Se her, hvorfor du kan spise løs af den grønne stenfrugt

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne til guacamolen sammen i en foodprocessor eller blender, og læg det på indersiden af en portobellosvamp.
  • Riv rødbederne.
  • Steg en bøf af magert oksekød, og kom rødbederne ovenpå, evt. endnu flere grønsager, hvis du har lyst til det.
  • Læg endnu en portobellosvamp på som burgerlåg.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler