Sunde opskrifter Aftensmad Okseburger... Okseburger med portobello-bolle 20 minutter 475 kcal Portobellosvampen fungerer perfekt som bund i denne lækre og sunde burger. Af I FORM-redaktionen 28. maj 2016 OKSEBURGER MED PORTOBELLO-BOLLE Når du er sulten efter fastfood Okseburger med portobello-bolle Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 pers. 250 g hakket oksekød (max 7 pct. fedt) 4 portobellosvampe 100 g rødbeder Guacamole 1 lille avocado ½ tomat 2 frisk dadler (pil stenen ud) ½ fed hvidløg ¼ lille rødløg 1 knsp. cayennepeber ¼ tsk. salt 4 blade hovedsalat 1 tomat ¼ rødløg Sådan gør du Kør alle ingredienserne til guacamolen sammen i en foodprocessor eller blender, og læg det på indersiden af en portobellosvamp. Riv rødbederne. Steg en bøf af magert oksekød, og kom rødbederne ovenpå, evt. endnu flere grønsager, hvis du har lyst til det. Læg endnu en portobellosvamp på som burgerlåg. OksekødRødbederAvocadoLow carbSvampeBurger