Okseburger med portobello-bolle

20 minutter
475 kcal

Portobellosvampen fungerer perfekt som bund i denne lækre og sunde burger.

Okseburger med portobello-bolle, opskrift

OKSEBURGER MED PORTOBELLO-BOLLE Når du er sulten efter fastfood

Okseburger med portobello-bolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 pers.

  • 250 g hakket oksekød (max 7 pct. fedt)
  • 4 portobellosvampe
  • 100 g rødbeder

Guacamole

  • 1 lille avocado
  • ½ tomat
  • 2 frisk dadler (pil stenen ud)
  • ½ fed hvidløg
  • ¼ lille rødløg
  • 1 knsp. cayennepeber
  • ¼ tsk. salt
  • 4 blade hovedsalat
  • 1 tomat
  • ¼ rødløg

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne til guacamolen sammen i en foodprocessor eller blender, og læg det på indersiden af en portobellosvamp.
  • Riv rødbederne.
  • Steg en bøf af magert oksekød, og kom rødbederne ovenpå, evt. endnu flere grønsager, hvis du har lyst til det.
  • Læg endnu en portobellosvamp på som burgerlåg.