Okseburger med portobello-bolle

20 minutter
475 kcal

Portobellosvampen fungerer perfekt som bund i denne lækre og sunde burger.

Når du er sulten efter fastfood

Okseburger med portobello-bolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 pers.

  • 250 g hakket oksekød (max 7 pct. fedt)
  • 4 portobellosvampe
  • 100 g rødbeder

Guacamole

  • 1 lille avocado
  • ½ tomat
  • 2 frisk dadler (pil stenen ud)
  • ½ fed hvidløg
  • ¼ lille rødløg
  • 1 knsp. cayennepeber
  • ¼ tsk. salt
  • 4 blade hovedsalat
  • 1 tomat
  • ¼ rødløg

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne til guacamolen sammen i en foodprocessor eller blender, og læg det på indersiden af en portobellosvamp.
  • Riv rødbederne.
  • Steg en bøf af magert oksekød, og kom rødbederne ovenpå, evt. endnu flere grønsager, hvis du har lyst til det.
  • Læg endnu en portobellosvamp på som burgerlåg.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background