Når du er sulten efter fastfood

Okseburger med portobello-bolle

Portobellosvampen fungerer perfekt som bund i denne lækre og sunde burger.

Okseburger med portobello-bolle

2 pers.

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 5 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

250 g hakket oksekød (max 7 pct. fedt)

4 portobellosvampe

100 g rødbeder

Guacamole

1 lille avocado

½ tomat

2 frisk dadler (pil stenen ud)

½ fed hvidløg

¼ lille rødløg

1/8 tsk. cayennepeber

¼ tsk. salt

4 blade hovedsalat

1 tomat

¼ rødløg

  • Kør alle ingredienserne til guacamolen sammen i en foodprocessor eller blender, og læg det på indersiden af en portobellosvamp.
  • Riv rødbederne.
  • Steg en bøf af magert oksekød, og kom rødbederne ovenpå, evt. endnu flere grønsager, hvis du har lyst til det.
  • Læg endnu en portobellosvamp på som burgerlåg.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: