Okseburger med portobello-bolle

20 minutter
475 kcal

Portobellosvampen fungerer perfekt som bund i denne lækre og sunde burger.

Når du er sulten efter fastfood

Okseburger med portobello-bolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 pers.

  • 250 g hakket oksekød (max 7 pct. fedt)
  • 4 portobellosvampe
  • 100 g rødbeder

Guacamole

  • 1 lille avocado
  • ½ tomat
  • 2 frisk dadler (pil stenen ud)
  • ½ fed hvidløg
  • ¼ lille rødløg
  • 1 knsp. cayennepeber
  • ¼ tsk. salt
  • 4 blade hovedsalat
  • 1 tomat
  • ¼ rødløg

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne til guacamolen sammen i en foodprocessor eller blender, og læg det på indersiden af en portobellosvamp.
  • Riv rødbederne.
  • Steg en bøf af magert oksekød, og kom rødbederne ovenpå, evt. endnu flere grønsager, hvis du har lyst til det.
  • Læg endnu en portobellosvamp på som burgerlåg.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background