Læs også

Grøn pasta

"Spaghetti" med tomatsovs

En lysende grøn opdatering af den italienske klassiker.

Til 2 personer

Spaghetti:

2 små squash eller 1 stor

Tomatsovs:

3 modne tomater
1 dl soltørrede tomater (udblødt i vand i 2 timer)
½ dl friskhakket oregano
1 dl friskhakket basilikum
Saft og skræl fra ½ citron
2 dadler
2 fed hvidløg
½ løg
Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til tomatsovsen i en foodprocessor, og kør, indtil massen er ensartet.
  • Kør squash på en spirali med den mindste hulform, så det får form som spaghetti.
  • Fordel “pastaen” i to skåle, og hæld tomatsovsen over.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: