Sunde opskrifter Aftensmad "Spaghetti... "Spaghetti" med tomatsovs 15 minutter 133,5 kcal En lysende grøn opdatering af den italienske klassiker. Af I FORM-redaktionen 15. april 2012 "Spaghetti" med tomatsovs Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Squash-spaghetti 2 små squash eller 1 stor Tomatsovs: 3 modne tomater 1 dl soltørrede tomater (udblødt i vand i 2 timer) ½ dl friskhakket oregano 1 dl friskhakket basilikum Saft og skræl fra ½ citron 2 dadler 2 fed hvidløg ½ løg Havsalt og friskkværnet peber Sådan gør du Kom alle ingredienserne til tomatsovsen i en foodprocessor, og kør, indtil massen er ensartet. Kør squash på en spiralizer med den mindste hulform, så det får form som spaghetti. Fordel “pastaen” i to skåle, og hæld tomatsovsen over. SquashVegetar-opskrifterGlutenfriLow carbRaw food