"Spaghetti" med tomatsovs

15 minutter
133,5 kcal

En lysende grøn opdatering af den italienske klassiker.

"Spaghetti" med tomatsovs

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Squash-spaghetti

  • 2 små squash eller 1 stor

Tomatsovs:

  • 3 modne tomater
  • 1 dl soltørrede tomater (udblødt i vand i 2 timer)
  • ½ dl friskhakket oregano
  • 1 dl friskhakket basilikum
  • Saft og skræl fra ½ citron
  • 2 dadler
  • 2 fed hvidløg
  • ½ løg
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til tomatsovsen i en foodprocessor, og kør, indtil massen er ensartet.
  • Kør squash på en spiralizer med den mindste hulform, så det får form som spaghetti.
  • Fordel “pastaen” i to skåle, og hæld tomatsovsen over.