Nemme minipizzaer med chorizo, svampe og peberfrugt

25 minutter
512 kcal

Disse små pizzaer med svampe, peberfrugt og chorizo er perfekte til både frokosten, aftensmaden og madpakken - og så smager de helt fantastisk! Velbekomme.

Minipizzaer med svampe, peberfrugt og chorizo pølse

NEMME MINIPIZZAER – Geniale til frokost, aftensmad eller madpakken.

© wichmann+bendtsen

Nemme minipizzaer med chorizo, svampe og peberfrugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 fuldkornspitabrød
  • 60 g revet mozzarella
  • ½ peberfrugt
  • 50 g champignoner
  • 8 oliven, uden sten
  • 60 g krydret pølse, fx chorizo
  • frisk basilikum

Pizzasauce:

  • 3½ dl tomatpassata (mosede tomater), alternativt hakkede tomater
  • 1 tsk. akaciehonning eller sukker
  • 1 tsk. løgpulver
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. timian, tørret
  • 1 tsk. basilikum, tørret
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 gr.
  • Skær forsigtigt pitabrødene over på midten, så du har 8 tynde minipizzabunde.
  • Rør alle ingredienser til pizzasaucen sammen, og fordel på bundene.
  • Top minipizzaerne med ost, fintsnittet peberfrugt og champignon, halverede oliven samt pølse. Bag i 10 min., til osten er smeltet, og bunden er sprød.
  • Servér pizzaerne med friske krydderurter på toppen.

TIP! Lav gerne dobbeltportion, og frys halvdelen ned til en anden dag. De bliver bedst, hvis du fryser dem ubagte. Du kan sagtens bage de ubagte pizzaer frosne, men øg da bagetiden til 15 min.

LÆS OGSÅ: Vores favorit-opskrifter med peberfrugter