Æggerulle med spinat og laks

Lav lynhurtig aftensmad på kun 10 minutter med æg, spinat og laks.

15. september 2015 af Anne Larsen og Martin Kreutzer

Æggerulle med spinat og laks

2 personer

200 g spæd spinat
3 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og kværnet sort peber
2 store æg
100 g røget laks
En lille håndfuld dild
En stor håndfuld brøndkarse


Sådan laver du æggeruller

  • Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe af.
  • Kom den i en gryde med 1 tsk. olivenolie og lidt salt.
  • Varm op.
  • Når spinaten er reduceret, lægges den i en sigte til afdrypning.
  • Inden anretning trykkes den med en ske, så væden presses fra.
  • Æggerullerne laves ad to omgange.
  • Pisk hvert æg med lidt salt og peber.
  • Steg hver tynde omelet på en slip-let-pande med 1 tsk. olivenolie.
  • Steg den først stabil på den ene side, vend ved hjælp af et grydelåg, og steg så stabil på den anden side.
  • Læg omeletterne på bagepapir, og fordel spinat, laks og dild ovenpå.
  • Rul rullerne stramt sammen, og skær på tværs.
  • Anret rullerne på brøndkarse.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler