Æggerulle med spinat og laks

Hvis aftensmaden skal gå ekstra hurtigt i dag!

Æggerulle med spinat og laks

Lav lynhurtig aftensmad på kun 10 minutter med æg, spinat og laks.

Æggerulle med spinat og laks

2 personer

TIDSFORBRUG

I alt: 10 minutter

INGREDIENSER

200 g spæd spinat

3 tsk. ekstra jomfruolivenolie

Havsalt

2 store æg

100 g røget laks

1 håndfuld dild

1 håndfuld brøndkarse

sort peber

Sådan laver du æggerulle med spinat og laks

  • Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe af.
  • Kom den i en gryde med 1 tsk. olivenolie og lidt salt.
  • Varm op.
  • Når spinaten er reduceret, lægges den i en sigte til afdrypning.
  • Inden anretning trykkes den med en ske, så væden presses fra.
  • Æggerullerne laves ad to omgange.
  • Pisk hvert æg med lidt salt og peber.
  • Steg hver tynde omelet på en slip-let-pande med 1 tsk. olivenolie.
  • Steg den først stabil på den ene side, vend ved hjælp af et grydelåg, og steg så stabil på den anden side.
  • Læg omeletterne på bagepapir, og fordel spinat, laks og dild ovenpå.
  • Rul rullerne stramt sammen, og skær på tværs.
  • Anret rullerne på brøndkarse.

næringsindhold pr. person

Energi: 236 kcal

Protein: 20,8 g

Fedt: 15,6 g

Kulhydrat: 4,6 g

Kostfibre: 2,1 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: