Æggerulle med spinat og laks

10 minutter
236 kcal

Lav lynhurtig aftensmad på kun 10 minutter med æg, spinat og laks.

Æggerulle med spinat og laks

Hvis aftensmaden skal gå ekstra hurtigt i dag!

Æggerulle med spinat og laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g spæd spinat
  • 3 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • 2 store æg
  • 100 g røget laks
  • 1 håndfuld dild
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • sort peber

Sådan laver du æggerulle med spinat og laks

  • Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe af.

  • Kom den i en gryde med 1 tsk. olivenolie og lidt salt.

  • Varm op.

  • Når spinaten er reduceret, lægges den i en sigte til afdrypning.

  • Inden anretning trykkes den med en ske, så væden presses fra.

  • Æggerullerne laves ad to omgange.

  • Pisk hvert æg med lidt salt og peber.

  • Steg hver tynde omelet på en slip-let-pande med 1 tsk. olivenolie.

  • Steg den først stabil på den ene side, vend ved hjælp af et grydelåg, og steg så stabil på den anden side.

  • Læg omeletterne på bagepapir, og fordel spinat, laks og dild ovenpå.

  • Rul rullerne stramt sammen, og skær på tværs.

  • Anret rullerne på brøndkarse.