Æggerulle med spinat og laks

Lav lynhurtig aftensmad på kun 10 minutter med æg, spinat og laks.

Æggerulle med spinat og laks

2 personer

200 g spæd spinat
3 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og kværnet sort peber
2 store æg
100 g røget laks
En lille håndfuld dild
En stor håndfuld brøndkarse


Sådan laver du æggeruller

  • Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe af.
  • Kom den i en gryde med 1 tsk. olivenolie og lidt salt.
  • Varm op.
  • Når spinaten er reduceret, lægges den i en sigte til afdrypning.
  • Inden anretning trykkes den med en ske, så væden presses fra.
  • Æggerullerne laves ad to omgange.
  • Pisk hvert æg med lidt salt og peber.
  • Steg hver tynde omelet på en slip-let-pande med 1 tsk. olivenolie.
  • Steg den først stabil på den ene side, vend ved hjælp af et grydelåg, og steg så stabil på den anden side.
  • Læg omeletterne på bagepapir, og fordel spinat, laks og dild ovenpå.
  • Rul rullerne stramt sammen, og skær på tværs.
  • Anret rullerne på brøndkarse.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: