Spinat-wrap med laks og frugt

15 minutter
489 kcal

Disse lækre og lynhurtige spinat-wraps suppleret med frugt gør madpakken værd at vente på. Få opskriften her!

En boks med wraps og en med frugt

Spinat-wraps med laks og frugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g spæd spinat
  • 4 små æg
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 150 g tyndt skåret laks
  • 2 æble
  • Citron
  • 2 gulerod
  • 2 håndfuld blåbær
  • 2 stængel mynte
  • 8 halve valnøddekerner

Sådan laver du spinat-wraps med laks og frugt

  • Skyl spinaten, og slyng den tør.

  • Blend æggene med halvdelen af spinaten.

  • Spray eller pensl en sliplet-pande med olie.

  • Kom æggemassen på, og steg wrappen stabil på den ene side.

  • Lad den glide overpå et grydelåg, og vend den.

  • Steg den på den anden side.

  • Krydr med salt og peber.

  • Læg den til afkøling.

  • Imens gør du frugtboksen klar.

  • Skær æble og gulerod, og anret med blåbær, mynte og valnødder.

  • Rul wrappen stramt med laks og spinat, og skær den på skrå.