En boks med wraps og en med frugt
© Wichmann+Bendtsen

Spinat-wrap med laks og frugt

Disse lækre og lynhurtige spinat-wraps suppleret med frugt gør madpakken værd at vente på. Få opskriften her!

Spinat-wraps med laks og frugt

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

100 g spæd spinat

2 små æg

Ekstra jomfruolivenolie

Havsalt og kværnet sort peber

75 g tyndt skåret laks

1 æble

Citron

1 gulerod

1 håndfuld blåbær

1 stængel mynte

4 halve valnøddekerner

Sådan laver du spinat-wraps med laks og frugt

  • Skyl spinaten, og slyng den tør.
  • Blend æggene med halvdelen af spinaten.
  • Spray eller pensl en sliplet-pande med olie.
  • Kom æggemassen på, og steg wrappen stabil på den ene side.
  • Lad den glide overpå et grydelåg, og vend den.
  • Steg den på den anden side.
  • Krydr med salt og peber.
  • Læg den til afkøling.
  • Imens gør du frugtboksen klar.
  • Skær æble og gulerod, og anret med blåbær, mynte og valnødder.
  • Rul wrappen stramt med laks og spinat, og skær den på skrå.

Næringsindhold i spinat-wraps med laks og frugt pr. person

Energi: 489 kcal

Protein: 32,9 g

Fedt: 28 g

Kulhydrat: 31 g

Kostfibre: 7,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: