En boks med wraps og en med frugt
© Wichmann+Bendtsen

Spinat-wrap med laks og frugt

Disse lækre og lynhurtige spinat-wraps suppleret med frugt gør madpakken værd at vente på. Få opskriften her!

28. april 2016 af Anne Larsen

Spinat-wraps med laks og frugt

1 person

100 g spæd spinat
2 små æg
Ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og kværnet sort peber
75 g tyndt skåret laks
1 æble
Citron
1 gulerod
En håndfuld blåbær
En stængel mynte
4 halve valnøddekerner

Sådan laver du spinat-wraps med laks og frugt

  • Skyl spinaten, og slyng den tør.
  • Blend æggene med halvdelen af spinaten.
  • Spray eller pensl en sliplet-pande med olie.
  • Kom æggemassen på, og steg wrappen stabil på den ene side.
  • Lad den glide over på et grydelåg, og vend den.
  • Steg den på den anden side.
  • Krydr med salt og peber.
  • Læg den til afkøling.
  • Imens gør du frugtboksen klar.
  • Skær æble og gulerod, og anret med blåbær, mynte og valnødder.
  • Rul wrappen stramt med laks og spinat, og skær den på skrå.

Næringsindhold i spinat-wraps med laks og frugt pr. person
Energi: 489 kcal
Protein: 32,9 g
Fedt: 28 g
Kulhydrat: 31 g
Kostfibre: 7,7 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler