Mexicansk tortilla-lasagne

1 time
599 kcal

Hverdagsfavoritten kan efterhånden laves i mange udgaver, og heldigvis for det! Her kommer endnu en til samlingen – mexicansk tortilla-lasagane, der med garanti bliver et hit for hele familien, både at lave og spise sammen.

Mexicansk tortilla-lasagne, opskrift

MEXICANSK TORTILLA-LASAGNE – en hverdagsfavorit i nye klæder.

© wichmann+bendtsen

Mexicansk tortilla-lasagne

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • rød peberfrugt
  • ¼ squash
  • løg
  • ⅓ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 133 g hakket oksekød, magert
  • ⅔ fed hvidløg
  • ⅓ ds. sorte bønner
  • 33 g majs
  • ⅔ tsk. spidskommen
  • ⅔ tsk. chiliflager
  • ⅓ tsk. paprika
  • ⅓ tsk. oregano
  • ¼ cayennepeber
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ⅔ ds. hakkede tomater
  • 1⅓ fuldkornstortillaer
  • 33 g revet ost
  • 1 tomater

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 gr. Hak peberfrugt, squash og løg fint.
  • Varm olie op i en gryde, og svits de hakkede grøntsager sammen med oksekødet i 10 min., til kødet er brunet.
  • Pres hvidløg, og tilsæt sammen med drænede bønner, majs og krydderier. Svits et par minutter.
  • Tilsæt tomat, og lad simre i 10-15 min.
  • Put et tyndt lag sovs i et ildfast fad, top med to tortillaer, herefter endnu et lag sovs efterfulgt af halvdelen af osten. Gentag proceduren med det sidste af sovsen, tortillaer og ost.
  • Skær tomater i tynde skiver, og put dem på lasagnen. Bag i cirka 25 min.

TIP! Lad gerne lasagnen hvile 5-10 minutter, før du serverer den, så den lige kan nå at sætte sig.


Newsletter background